billy終於都比人屌鳩啦

1001 回覆
161 Like 5 Dislike
佢份mock真係 改得慢又亂改 班報咗o既人真係要喊三聲 有無巴絲有興趣爆佢大鑊
爆啦爆啦 留名睇
有fd留意到佢所謂既p3 17,18分真跡中撚曬佢講既伏
有fd留意到佢所謂既p3 17,18分真跡中撚曬佢講既伏

我上過一堂所謂o既神技班已經覺得係大伏 但唔知點解成班人話唔錯走去報
利申:整係上過billy一堂
中5既你 中6仲補billy只能說祝你好運

2 3底個啲真係自求多福
留名睇爆大鑊
比利吳上過一期就冇上
好彩冇報
我今年retake 諗住補下佢睇下有咩skills 跟住上到唔知第幾期佢教咗個skill叫乜陳法拉 我已經心諗做乜9 跟住我補多期就冇補
上年補咗佢成年+報咗mock
真心冇乜用
佢個mock真係戇尻
我記得上年最遲收到既係佢份mock囉
攞返黎都唔夠時間溫啦
我今年retake 諗住補下佢睇下有咩skills 跟住上到唔知第幾期佢教咗個skill叫乜陳法拉 我已經心諗做乜9 跟住我補多期就冇補

巴/絲打 retake補小型/beacon emily 啦 好似唔錯的
咁多人補呢條柒頭中伏
UR B, CU IBBA

巴/絲打 retake補小型/beacon emily 啦 好似唔錯的

利申:無補emily 不過有師姐話paper2多得emily有5**
條垃圾每堂正係識對住自己d 所謂skills打飛機 好後悔補左佢
咁多人補呢條柒頭中伏

咁多人補呢條柒頭中伏

UE先岩
啲skills其實係唔係年年得?
有無人考完後踢爆佢所謂既skills
佢paper2 skills 同框架中灑年報講既伏
啲skills其實係唔係年年得?
有無人考完後踢爆佢所謂既skills

屌d skills多到勁誇張,我借我同學本skills book一望 根本係格硬砌個skills 每一條一種skills
有冇巴打可以指點迷津
如果要補補咩好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞