billy終於都比人屌鳩啦

1001 回覆
161 Like 5 Dislike

欣師個fb group 起碼可以自由討論中文問題,佢個fb group 成日sell course 完全唔知個group既存在價值

考前必必必睇
唔報死得
想拎5/5星/5星星/神科必搶
究竟英文可以搵邊個補

Cs

ef

Cs pchan Ef

邊個係ef

燈塔 Edward Fung?

我後悔點解中5 6唔補佢
我frd2升3 作文仲有4
英文補過2個,CS同Kenneth都係伏
(可能我覺得CS教得太淺所以認為冇用)
Kenneth成堂得頭15分鐘教pattern有用,其他都係冇撚用
利申 上年拿4
Kenneth成堂得頭15分鐘教pattern有用,其他都係冇撚用
利申 上年拿4

Kenneth 起碼有心做
需然係廢
利申 上年拿4

Kenneth 起碼有心做
需然係廢

睇唔出有心
每一堂都用一半時間吹水
利申 上年拿4

cs最伏係枱
邊有補習社會搞到咁
搞到好似大學上堂咁
正正常常同一張枱咪好囉
有時好難寫嘢又唔可以擺個筆袋上黎
利申 上年拿4

cs最伏係枱
邊有補習社會搞到咁
搞到好似大學上堂咁
正正常常同一張枱咪好囉

agger
上年補徐永豪,日日都迫住用d死人枱,細到咩咁
搞到抄野勁慢,次次都抄唔切筆記
利申 上年拿4

cs最伏係枱
邊有補習社會搞到咁
搞到好似大學上堂咁
正正常常同一張枱咪好囉

係 有啲枱仲要壞壞地 搞到成日跌筆跌野
利申 上年拿4

cs最伏係枱
邊有補習社會搞到咁
搞到好似大學上堂咁
正正常常同一張枱咪好囉

agger

徐永豪正
枱真係on9 擺得筆記三分一點抄
利申 上年拿4

cs最伏係枱
邊有補習社會搞到咁
搞到好似大學上堂咁
正正常常同一張枱咪好囉

如果執靚設備枱+notes比返少少design 好似kenneth 咁外內豐富到時應該可以做市場領導
上年補佢 2升3
都算好彩 而家諗返起師作文走火入魔都有4 多謝兩位marker
報左幾期 之後發現佢啲skills勁垃圾 講完好似無講過 仲要堂堂都用至少15分鐘批評其他補習老師點點點點 兜個圈再讚返自己 聽其他同學講 佢啲skills都vocals都係抄其他補習老師
利申 上年拿4

cs最伏係枱
邊有補習社會搞到咁
搞到好似大學上堂咁
正正常常同一張枱咪好囉

agger

徐永豪正

唔知點解佢冇啦啦follow左我ig
但我冇補過佢
佢有陣仲睇我ig story
有次我影yy lam上堂個樣點知佢有睇
唔知佢睇到之後有冇unfollow番我
報左幾期 之後發現佢啲skills勁垃圾 講完好似無講過 仲要堂堂都用至少15分鐘批評其他補習老師點點點點 兜個圈再讚返自己 聽其他同學講 佢啲skills同vocabularies都係抄其他補習老師
利申 上年拿4

cs最伏係枱
邊有補習社會搞到咁
搞到好似大學上堂咁
正正常常同一張枱咪好囉

agger

徐永豪正

只能講係因人而異
上年補左成個中六,最後都係得3,卷一卷二都係得2

冇撚得comment/post嗰group托柒?

sell course囉屌
究竟英文可以搵邊個補

Cs

ef

Cs pchan Ef

邊個係ef

燈塔 Edward Fung?

燈塔 Edward Fung 啲 news好撚正

利申:小學的雞

好心佢打少啲飛機啦,好易病架嘛

搵咁多陰質錢,抵佢周身病痛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞