billy終於都比人屌鳩啦

1001 回覆
161 Like 5 Dislike

條友人人喊打 燈塔班名屍全部同佢好過節

究竟呢件垃圾係點生存到?

人地有錢就得啦,唔需要朋友🌚

佢扮撚曬野咁 如果係為學生好 fb問書就唔會十問九唔應啦

佢會應
有次有人問jupas advice
問佢pharm定medic 即應,拉埋佢影相
問佢sci定engine, 即刻seen

夠現實

痴撚線
pharm 好叻咩
前幾年有個女仔7科5**都係讀dental

2015 dse
問佢jupas advice有答我 我唔係讀神科
但啲choice都係3大
雖然淨係答左2/3句就算
最後hku
比利吳成日係個FB group sell course
奉勸18 19dse既 底好就補Pchan 底差就補cs

Pchan改文真係好快 雖然好hea
但每一篇都係佢改 仲要一個星期就收得返

18DSE&
補過兩期billy再補pchan
billy上堂既感覺係佢自己係到曬自己有幾勁 咩神技呀個啲 到我中四final exam個陣用翻佢啲所謂skills就
但pchan真係有心教 上堂唔會特登夾硬整堆skills出黎 雖然抄到手殘但教個啲vocab係好有用同埋自己英文真係好左好多

好多謝pchan 當年冇佢我作文唔會攞到5
比利吳成日係個FB group sell course

yup
點解佢可以英皇遵理2間補習社咁做嘅?
Kenneth應該覺得佢好撚有威脅

我都想問好耐
其實睇見佢個樣都已經唔開胃 唔明啲人上堂點頂得順佢個樣

我都想問好耐

Kenneth 都有去英皇到做
叫咩遵英合作

都好耐啦
不過唔知下年仲有無
Billy ng個樣成個唐氏綜合症咁嘅樣
真係相由心生
終於有人反 條友當初2012年向高登搵成班打手吹奏 扮哂野向高登share notes再引人去補習 乜kw轉字 d skills根本common sense writing phrase全部都畫蛇添足 條友未出名前夠膽死瘋狂補堂呃錢 懶感性話為班巴絲打 特別留意係佢賣點永遠沒提自己學歷 同成績 所以大家唔好再中伏啦
Billy ng個樣成個唐氏綜合症咁嘅樣
真係相由心生

仲要矮撚到成隻侏儒咁
認真 中五 英中 英文唔多得
之前補過幾期billy
發現我問題係連grammar都未得
想問下巴打有冇邊本grammar練習好用
同埋補邊個好 只求4-5
之前補過幾期billy

藍色本野叫Grammar In Use 好有用 去數據睇下啦 如果覺得太深買紅色個本 不過你要有心做
之前補過幾期billy

藍色本野叫Grammar In Use 好有用 去書局睇下啦 如果覺得太深買紅色個本 不過你要有心做
之前補過幾期billy

藍色本野叫Grammar In Use 好有用 去書局睇下啦 如果覺得太深買紅色個本 不過你要有心做

好啊 唔該曬你啊巴打
我可唔可以問清楚埋個出版社啊
因為我好似見過好多grammar書都係呢個名
btw有冇巴打補過pchan?
我之前補過幾期 真係覺得好難
同埋我學校個老師都唔知請黎做咩
日日上堂吹水 連eassy 同 letter to the editor 都唔教我甚至唔知dse作文點考
之前補過幾期billy

好啊 唔該曬你啊巴打
我可唔可以問清楚埋個出版社啊
因為我好似見過好多grammar書都係呢個名
btw有冇巴打補過pchan?
我之前補過幾期 真係覺得好難
同埋我學校個老師都唔知請黎做咩
日日上堂吹水 連eassy 同 letter to the editor 都唔教我甚至唔知dse作文點考

啊 講開billy
上兩次live班都冇黎
另外一次遲左成粒鐘
之前補過幾期billy

有四期Billy嘅notes,有無人想要?
封面仲要好型

墊煲底都嫌垃圾

影封面

我記得好似仲有個新啲o既cover 無眼睇

封面仲要好型

墊煲底都嫌垃圾

影封面

利申叫friend影
之前補過幾期billy

岩ar 15 dse 2 16 dse 3 表示多謝ef P2 Part A 有marker 俾19/21 衰在part b眼殘離題
依家hku
封面仲要好型

墊煲底都嫌垃圾

影封面

打飛機咩個撚樣
封面仲要好型

墊煲底都嫌垃圾

影封面

打飛機咩個撚樣

我個名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞