billy終於都比人屌鳩啦

1001 回覆
161 Like 5 Dislike
其實話cs無用果堆人有無留心上堂

個post做乜鳩比其他補習佬騎劫左

就忙完
過兩日開post同你地拆解曬佢

不如你追下post 先

睇左啦
我知係邊個添
佢有權講佢嘅觀點
要對質就要形容實際同學的情況係點
涉及好多學生同學校私人背景野
所以算吧唔打算亦唔需要解釋

...不如你算吧啦
hay 哥點睇kxis lxu ?
其實話cs無用果堆人有無留心上堂

agger

Skills Ok
大補要操埋英文去CS

唔再講其他補習老師了

Skills Ok
大補要操埋英文去CS

唔再講其他補習老師了

你叫人補cs
kris lau會唔會唔出糧比你?
就忙完

不如你追下post 先

睇左啦
我知係邊個添
佢有權講佢嘅觀點

上親連登/高登搵食既補習佬最後都會收皮 你點睇

佢班人放一百個信心 比利仲未收皮
就忙完

不如你追下post 先

睇左啦
我知係邊個添
佢有權講佢嘅觀點

屌你老母死侏儒 推到條契弟做過街老鼠為止
就忙完

不如你追下post 先

睇左啦
我知係邊個添
佢有權講佢嘅觀點

就忙完

不如你追下post 先

睇左啦
我知係邊個添
佢有權講佢嘅觀點

唔好比佢停
佢係解卷條片死哂老豆咁,低聲下氣個樣似打丁過度

應該係俾上頭屌到飛起

應該係俾上頭屌到飛起

聽朝起身溫書食花生先
最衰唔係BN學生
冇得睇解卷片

就忙完

不如你追下post 先

睇左啦
我知係邊個添
佢有權講佢嘅觀點

...不如你算吧啦

最衰唔係BN學生
冇得睇解卷片

有冇人share

最衰唔係BN學生
冇得睇解卷片

有冇人share

佢解卷都係大概講翻啲題目用咩type啊,個ans係邊
咩summary cloze啊,之類。
重複翻上堂講過啲囉,冇乜特別。
仲有type 7佢係分第二條片教 (仲未upload)
最衰唔係BN學生
冇得睇解卷片

有冇人share

佢解卷都係大概講翻啲題目用咩type啊,個ans係邊
咩summary cloze啊,之類。
重複翻上堂講過啲囉,冇乜特別。
仲有type 7佢係分第二條片教 (仲未upload)

好彩嗰日唔記得咗起身報名
有做佢既mock helper 中途瘋狂影相叫我地行開大佬啊有人舉手加紙啊行開飛張紙比佢咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞