billy終於都比人屌鳩啦

1001 回覆
161 Like 5 Dislike
補過$30三粒鐘個班之後就已經知佢垃撚圾
每十五分鐘就係度讚自己有幾勁幾勁
Mc四個option有一個岩嘅野都講得出
最尾嗰個鐘就淨係sell自己嗰course
Billy? 不了

一樣 九月𨳒到佢而家 d人仲一車車去報佢

啲dse雞見唔到掛

要屌得大力啲

我屌撚到你17 18收皮呀柒頭比利吳
屌你老母

我都係17dse
我同我個英文老師堂堂屌鳩佢冇人聽入耳 考份19mock650$仲要break得個一陣 好人少少好心就book 多日la 唔知d同學仔漏夜排隊 而家拎翻份野回望有咩感受
唯利是圖既人最黑我憎
條友仲要得個150cm又肥又柒把聲又gay,咁就仲黑我憎

因為燈塔啲marketing成撚日吹奏佢 睇吓燈塔ig就知咩事
上面條友真係好撚柒 堂數密左當加堂 數都唔撚識計就收嗲補下數先啦
利申比利苦主

好多肥仔打手
上面條友真係好撚柒 堂數密左當加堂 數都唔撚識計就收嗲補下數先啦
利申比利苦主

應該係話 將後面嘅堂搬去早啲上
大家點睇P chan 啱啱報左

Language 勁
聽fd講

冇skill有撚用咩

好大怨氣

曲定直呀
不過Billy Ng打手應該準備緊全面進場
Billy哥好多連登ac

岩岩有個打手擺到明係billy打手喺度踩cs
我屌番佢竟然又多咗條Billy打手出聲

不過可惜雙方都有個共通點就係好明顯睇個款應該只係補咗好短時間就扮到好似報咗好耐咁好熟悉

Billy哥仲有好多陰招
之前考評局個報告屌鳩佢亂咁教人用啲phrase 單野明明好爆 但網上面就無咩迴響 不過eaa都唔撚妥佢架啦
利申比利苦主

搬左有咩好
真心唔明
點解咁多人又要補佢又要屌佢
係咪自己攞嚟賤
我就報咗一期即刻quit
條垃圾人品又差英文又廢
自己都補過cs pchan
呢兩個真心英文勁同埋對學生好
Billy淨係識曬自己有幾撚多粒五星星
又喺度串日校老師同埋其他補習老師 食屎啦你
有無billy學生可以講到billy到底教左d咩有用skill
成日講kw轉字 弱智都知啦 p3搵pt d skill又係on9 同埋成個regular都無派過p3範文

補左六期都未派p3範文 個人認為佢教既所有skills都係垃圾淨喺得啲phrase有用少少
利申比利苦主

搬左有咩好
真心唔明

趕進度
大家點睇P chan 啱啱報左

Language 勁
聽fd講

冇skill有撚用咩

好大怨氣

曲定直呀

不過可惜雙方都有個共通點就係好明顯睇個款應該只係補咗好短時間就扮到好似報咗好耐咁好熟悉

之前考評局個報告屌鳩佢亂咁教人用啲phrase 單野明明好爆 但網上面就無咩迴響 不過eaa都唔撚妥佢架啦

佢上堂show咗份eaa嘅回覆信 話從來都冇ban phrase
利申比利苦主

好多肥仔打手

肥仔當初都係靠高登搵食
得罪講句,教書黎講佢又真係算最好
改文詳細到仲多comment過我原作篇文
雖然今次唔抵幫,但上面話咩後悔真係好撚嘔心
又要屌又要補
利申補過cs同仲哂時間
錫學生就唔會係咁加連堂
仲有之前試個emily把死人聲

收皮啦死打手屌你老母
你條垃圾打手唱衰人都搵第二個理由啦
咁撚柒多Free lesson 都講到好似呃錢咁你盲撚咗?
教學我就唔識點評論教得好唔好
但係如果有心嘅就唔會搞咁多Free lesson 啦
同埋以我所知
佢加double lesson 咪即係將成個課程早啲上完
堂數依然不變只不過變相叫你提早交學費提上
睇黎就真係上左一期自己柒唔知頭唔知路喺到彈人哋
又唔撚見你話koopa 果d 昆錢?報koopa閒閒地起碼千幾蚊埋單
而家連$690都比唔起既窮撚折墮都要做侏儒打手

提返你呀俾唔起學費可以同calvin申請唔使交學費 啱晒你呢啲$690都比唔起既人啊

Live 先650...

cs加堂係要俾錢架
姐係話1個月要交兩次學費呀
補習佬錢真係易搵送個包比你食就cap多你幾次加堂加期錢

係撚咩 你上過未架....
其實只係chur啲將後面啲堂搬前佢 早啲完 所以先要交兩次 做乜鳩呀屌

條柒頭

笑撚到
表面上話係加堂實際上咪係只係調堂

數都未識計學人做打手
有無billy學生可以講到billy到底教左d咩有用skill
成日講kw轉字 弱智都知啦 p3搵pt d skill又係on9 同埋成個regular都無派過p3範文

補左六期都未派p3範文 個人認為佢教既所有skills都係垃圾淨喺得啲phrase有用少少

最尾個期派

Language 勁
聽fd講

冇skill有撚用咩

好大怨氣

曲定直呀

佢上堂show咗份eaa嘅回覆信 話從來都冇ban phrase

係無ban
但問題係佢又唔撚教人點用
淨係掉個死人字出嚟就算
清晰? 就係咁喇,吹呀
Keyword K扣轉字

煩膠 數字
onJ大法

MK仔定律 畫條CL curve
Billy? 不了

啲dse雞見唔到掛

要屌得大力啲

屌你老母

我都係17dse
我同我個英文老師堂堂屌鳩佢冇人聽入耳 考份19mock650$仲要break得個一陣 好人少少好心就book 多日la 唔知d同學仔漏夜排隊 而家拎翻份野回望有咩感受
唯利是圖既人最黑我憎

個陣我仲叫其他人補佢
好彩全部英文都至少有3

好戇鳩

玩鳩班同學 呢招掂
Billy? 不了

啲dse雞見唔到掛

要屌得大力啲

屌你老母

我都係17dse
唯利是圖既人最黑我憎

屌痴撚線佢個mock仲有一個package喺喺遵理分校度考 收成500幾蚊冇人改 做完就鬆人
利申比利苦主

搬左有咩好
真心唔明

早啲完早啲比時間比學生自己溫書

pchan一堂生字=佢成期啦
點解咁多人又要補佢又要屌佢
係咪自己攞嚟賤
我就報咗一期即刻quit
條垃圾人品又差英文又廢
自己都補過cs pchan
呢兩個真心英文勁同埋對學生好
Billy淨係識曬自己有幾撚多粒五星星
又喺度串日校老師同埋其他補習老師 食屎啦你

唔串人點抬高自己呀 佢話人垃圾做乜又抄咁多垃圾既教學再包裝做自己所謂既skill呀
Billy打手出黎啦 今個月收幾錢呀
真心想問點解個個都屌到佢咁都仲要報
啲人到底乜撚嘢心態
俾人呃都抵死

最尾個期派

補完六期仲話個咩plan a喺reg7 聽到真喺屌出聲 成年好似咩都冇學過咁
利申比利苦主

搬左有咩好
真心唔明

因為中間有啲時間可能撞正新年假之類嘅假期
到時個進度會遲左
加上補習課程點都要早少少完留番啲時間比學生溫習
冇理由三月尾先完所以點都要搬堂
真心想問點解個個都屌到佢咁都仲要報
啲人到底乜撚嘢心態
俾人呃都抵死

補完先知伏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞