billy終於都比人屌鳩啦

1001 回覆
161 Like 5 Dislike
Billy Ng條垃圾連noun都唔撚識讀
Paper3個啲搵point既所謂神技又係on9,鬼唔知見到keyword就係重點,見到bullet point,見到圖片,見到同一個字出現好多次就要留意下咩

明明就係common sense 求其改個名就當係神技,仲要成年無間斷地吹奏

補習似上邪教多d
唔記得Paper 3係咪integrated果份卷,但佢一開始叫人一定要highlight哂d on9嘢,其他人又會跟住做。

第一版全部highlight 印象好深

唔係話幫佢,但真心我highlight加搣mm係做順咗

Reading TS SC鳩間哂佢!

Language 勁
聽fd講

冇skill有撚用咩

好大怨氣

曲定直呀
不過Billy Ng打手應該準備緊全面進場
Billy哥好多連登ac

岩岩有個打手擺到明係billy打手喺度踩cs
我屌番佢竟然又多咗條Billy打手出聲

不過可惜雙方都有個共通點就係好明顯睇個款應該只係補咗好短時間就扮到好似報咗好耐咁好熟悉

Billy哥仲有好多陰招
之前考評局個報告屌鳩佢亂咁教人用啲phrase 單野明明好爆 但網上面就無咩迴響 不過eaa都唔撚妥佢架啦

佢上堂show咗份eaa嘅回覆信 話從來都冇ban phrase

係無ban
但問題係佢又唔撚教人點用
淨係掉個死人字出嚟就算

咁學生咪不求甚解咁學同用番出黎最後咪比eaa屌鳩囉
點解咁多人又要補佢又要屌佢
係咪自己攞嚟賤
我就報咗一期即刻quit
條垃圾人品又差英文又廢
自己都補過cs pchan
呢兩個真心英文勁同埋對學生好
Billy淨係識曬自己有幾撚多粒五星星
又喺度串日校老師同埋其他補習老師 食屎啦你

唔串人點抬高自己呀 佢話人垃圾做乜又抄咁多垃圾既教學再包裝做自己所謂既skill呀
Billy打手出黎啦 今個月收幾錢呀

屌之前我inbox佢 我冇上佢堂但係扮有上
同佢吹幾下水之後佢問我點睇cs pchan單野
我扮撚晒蟹咁擦佢鞋 佢就話其實佢哋兩個都係好老師黎
屌你老母到底隻侏儒到底可以有幾雙面
真心想問點解個個都屌到佢咁都仲要報
啲人到底乜撚嘢心態
俾人呃都抵死

補完先知伏

Agger 當初見佢成績咁好先補 補左三期左右就知中伏 p3間kw間淨啲is a the
有無billy學生可以講到billy到底教左d咩有用skill
成日講kw轉字 弱智都知啦 p3搵pt d skill又係on9 同埋成個regular都無派過p3範文

補左六期都未派p3範文 個人認為佢教既所有skills都係垃圾淨喺得啲phrase有用少少

最尾個期派

補完六期仲話個咩plan a喺reg7 聽到真喺屌出聲 成年好似咩都冇學過咁

只可以話條友好撚識包裝 啲濕鳩野下下都改個超勁既朵 on撚鳩 成撚日都極度唔夠時間屌你咪又係講經講成3個字先搞到咁
Keyword K扣轉字

煩膠 數字
onJ大法

MK仔定律 畫條CL curve

乜撚野係onj大法

收皮啦死打手屌你老母
你條垃圾打手唱衰人都搵第二個理由啦
咁撚柒多Free lesson 都講到好似呃錢咁你盲撚咗?
教學我就唔識點評論教得好唔好
但係如果有心嘅就唔會搞咁多Free lesson 啦
同埋以我所知
佢加double lesson 咪即係將成個課程早啲上完
堂數依然不變只不過變相叫你提早交學費提上
睇黎就真係上左一期自己柒唔知頭唔知路喺到彈人哋
又唔撚見你話koopa 果d 昆錢?報koopa閒閒地起碼千幾蚊埋單
而家連$690都比唔起既窮撚折墮都要做侏儒打手

提返你呀俾唔起學費可以同calvin申請唔使交學費 啱晒你呢啲$690都比唔起既人啊

Live 先650...

cs加堂係要俾錢架
姐係話1個月要交兩次學費呀
補習佬錢真係易搵送個包比你食就cap多你幾次加堂加期錢

係撚咩 你上過未架....
其實只係chur啲將後面啲堂搬前佢 早啲完 所以先要交兩次 做乜鳩呀屌

條柒頭

笑撚到
表面上話係加堂實際上咪係只係調堂

數都未識計學人做打手

我印象中我上果班都加左一次
即係一月交左兩次學費
先可以岩岩好三月中完如果唔係真係上到考DSE之前果個星期先正式上完
啲人到底乜撚嘢心態
俾人呃都抵死

我之前個幾個回覆講左
啲人到底乜撚嘢心態
俾人呃都抵死

補完先知伏

但啲人係補祝存期或者幾年依家先屌佢喎
係咪冇腦
啲人到底乜撚嘢心態
俾人呃都抵死

補完先知伏

但啲人係補足全期或者幾年依家先屌佢喎
係咪冇腦
借fd ac

2015dse 補左佢2年

由中五佢未入遵理開始補
果陣仲係油麻地

舊登d人講到神巴前神巴後先想去試下
果陣就幾有心既
文都改得快
不過inbox就女仔先覆
淨係記得d靚女

4想上5既人要諗清楚係咪真係靠佢就得
利申 溫左2年都上唔到5 最後得4
晒左萬幾蚊

自問有專心上堂做哂筆記
佢d skills真係唔太啱想試下4掂邊上5既人

博雅
KW轉字煩膠數字標點陳法拉
究竟有乜撚用呀 其實真係用下腦都知呢d係pt啦 洗撚你d on9 skill咩啦
Inbox又喺度扮晒野問我上堂O唔OK
同啲學生吹水就叻 我交撚完文成個幾月吹佢就唔理
其實有冇人知佢啲文有冇人幫佢改
係咪自己攞嚟賤
條垃圾人品又差英文又廢

唔串人點抬高自己呀 佢話人垃圾做乜又抄咁多垃圾既教學再包裝做自己所謂既skill呀

一邊話人好老師 一邊入稟告9教過自己既老師
拿呢啲咪好學生 好既補習名師囉

Language 勁
聽fd講

冇skill有撚用咩

好大怨氣

曲定直呀

不過可惜雙方都有個共通點就係好明顯睇個款應該只係補咗好短時間就扮到好似報咗好耐咁好熟悉

之前考評局個報告屌鳩佢亂咁教人用啲phrase 單野明明好爆 但網上面就無咩迴響 不過eaa都唔撚妥佢架啦

佢上堂show咗份eaa嘅回覆信 話從來都冇ban phrase

係無ban
淨係掉個死人字出嚟就算

係囉 靜係比幾十句叫你背 跟住比人插先黎補飛話簡岩自己程度既黎用
係咪自己攞嚟賤
條垃圾人品又差英文又廢

一邊話人好老師 一邊入稟告9教過自己既老師
拿呢啲咪好學生 好既補習名師囉

本來想套佢料先先刷佢鞋 佢真係好撚醒
Keyword K扣轉字

煩膠 數字
onJ大法

MK仔定律 畫條CL curve

乜撚野係onj大法

我已經唔記得咗
不過我記得佢果次上堂話接住落嚟呢個skills好正x100
之後就講晒話到時paper 3 B2 df要搵晒具備某個特徵字
堂上佢親自示範,嘩好勁呀真係掂中marking
點知第日返學操另一年,即刻搵唔到果堆特徵嘅字 搵左5分鐘一隻都冇

好明顯佢係睇住個Marking黎skills
去補習都係無撚用

曲定直呀

係無ban
淨係掉個死人字出嚟就算

係囉 靜係比幾十句叫你背 跟住比人插先黎補飛話簡岩自己程度既黎用

佢即刻改筆記
[size=4]極很重要/size=4]
堂堂都係:咩你唔信我 都信marking之後又對答案 等人覺得真係好掂
上堂前:啲師兄師姐乜乜柒柒話真心正好撚有用
落堂:下堂/下期教核心既又乜乜柒柒咁
包裝多撚到呢 真正鐘意英文既人其實都唔會鐘意佢既垃圾教學
堂堂都係:咩你唔信我 都信marking之後又對答案 等人覺得真係好掂
上堂前:啲師兄師姐乜乜柒柒話真心正好撚有用
落堂:下堂/下期教核心既又乜乜柒柒咁
包裝多撚到呢 真正鐘意英文既人其實都唔會鐘意佢既垃圾教學

乜撚嘢一堂抵番一期學費
補左佢 用足佢skills 最後衰英文入唔到u
利申:自己笨柒,底唔好仲想走捷徑,最後玩出禍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞