billy終於都比人屌鳩啦

1001 回覆
161 Like 5 Dislike
英文補過2個,CS同Kenneth都係伏
(可能我覺得CS教得太淺所以認為冇用)
Kenneth成堂得頭15分鐘教pattern有用,其他都係冇撚用
利申 上年拿4

你自己廢就唔好賴CS啦
真心想知話CS廢嘅人點解可以咁撚大口氣
Decoding sentence都叫淺
佢啲reading comprehension又係解得好好
寫作嘅way of thinking又係唔錯
Counterargument又係整理得好有系統
咩為之教得勁呢想問

可能我真係太廢
btw我係補plan B(好似係比aim lv4 既人上)
可能係我聽唔明佢教既野

老老豆豆,我見上佢堂啲人支筆係唔郁,就算講好多重點都好
我覺得抄嘅野先係重點,佢啲notes冇乜用

教拆句真心好好 實而不華 好過一百題教一百種skills

畢生受用啦呢樣

Sumption係打手 大家唔撚洗理

打手死全家

你自己廢就唔好賴CS啦
咩為之教得勁呢想問

可能我真係太廢
可能係我聽唔明佢教既野

畢生受用啦呢樣

Sumption係打手 大家唔撚洗理

打手死全家

屈人打手都要死全家
in cs we trust
幫我5上5* 仲教埋我揀科 你老母好人到仆街
希望肥仔教得開開心心

我個frd5底補billy 補完都係5 佢話跟本用唔到d skills
Kenneth成堂得頭15分鐘教pattern有用,其他都係冇撚用
利申 上年拿4

cs最伏係枱
邊有補習社會搞到咁
搞到好似大學上堂咁
正正常常同一張枱咪好囉
有時好難寫嘢又唔可以擺個筆袋上黎

agger
上年補徐永豪,日日都迫住用d死人枱,細到咩咁
搞到抄野勁慢,次次都抄唔切筆記

徐永豪正
枱真係on9 擺得筆記三分一點抄

唔知點解佢冇啦啦follow左我ig
但我冇補過佢
佢有陣仲睇我ig story
有次我影yy lam上堂個樣點知佢有睇
唔知佢睇到之後有冇unfollow番我

你可以睇到佢睇你story?
利申:毒撚未用過ig story

block左佢啦
利申 上年拿4

你自己廢就唔好賴CS啦
咩為之教得勁呢想問

可能我真係太廢
可能係我聽唔明佢教既野

畢生受用啦呢樣

我而家教人都係以拆句為基本,無論閱讀作文定係綜合(尤其舊制),師承辛肥仔

利申 上年拿4

你自己廢就唔好賴CS啦
咩為之教得勁呢想問

可能我真係太廢
可能係我聽唔明佢教既野

畢生受用啦呢樣

我而家教人都係以拆句為基本,無論閱讀作文定係綜合(尤其舊制),師承辛肥仔

利申 上年拿4

cs最伏係枱
邊有補習社會搞到咁
搞到好似大學上堂咁
正正常常同一張枱咪好囉

agger

徐永豪正

但我冇補過佢

block左佢啦

無乜所謂反正佢又冇騷擾我
佢有佢睇我有我繼續po

cs最伏係枱
邊有補習社會搞到咁
搞到好似大學上堂咁
正正常常同一張枱咪好囉

agger

徐永豪正

但我冇補過佢

block左佢啦

佢有佢睇我有我繼續po

佢係成日都用ig周圍睇
佢無咁小氣既

agger

徐永豪正

但我冇補過佢

block左佢啦

佢有佢睇我有我繼續po

佢係成日都用ig周圍睇
佢無咁小氣既

emily chan dick hui 都有follow我
成日睇我
仲有冇多啲員工入黎爆料

條撚樣好串好大牌
上live成日遲到 又overrun (係因為宣傳而overrun我屌佢老母 )
試過有下一堂live既老師催 叫啲職員入去催下佢 點知啲職員俾人屌返轉頭 仲話要投訴啲職員

同埋佢成撚日上完堂都會喺出面鳩Fing
有同事話佢會喺出面聽人上堂

overrun 有撚用咩 伏鳩學生

agger

徐永豪正

但我冇補過佢

block左佢啦

佢有佢睇我有我繼續po

佢係成日都用ig周圍睇
佢無咁小氣既

emily chan dick hui 都有follow我
成日睇我

會知邊個睇架咩,利申毒撚無用過
仲有冇多啲員工入黎爆料

條撚樣好串好大牌
上live成日遲到 又overrun (係因為宣傳而overrun我屌佢老母 )
試過有下一堂live既老師催 叫啲職員入去催下佢 點知啲職員俾人屌返轉頭 仲話要投訴啲職員

同埋佢成撚日上完堂都會喺出面鳩Fing
有同事話佢會喺出面聽人上堂

overrun 有撚用咩 伏鳩學生

次次都係講下期教咩神技半堂值返晒成期學費、入group 煩到仆街
就忙完
過兩日開post同你地拆解曬佢
就忙完

就忙完

夠1000左右我會開2 大家放心繼續屌柒呢條碌撚

開到佢收皮為止啦
就忙完

不如你追下post 先
就忙完

tsk
就忙完

不如你追下post 先

就忙完

前幾板有人屌你呃錢點睇

一定有人喜歡有人唔喜歡
就忙完

不如你追下post 先

睇左啦
我知係邊個添
佢有權講佢嘅觀點
要對質就要形容實際同學的情況係點
涉及好多學生同學校私人背景野
所以算吧唔打算亦唔需要解釋
個post做乜鳩比其他補習佬騎劫左
其實話cs無用果堆人有無留心上堂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞