billy終於都比人屌鳩啦

1001 回覆
161 Like 5 Dislike
最衰唔係BN學生
冇得睇解卷片

有冇人share

佢解卷都係大概講翻啲題目用咩type啊,個ans係邊
咩summary cloze啊,之類。
重複翻上堂講過啲囉,冇乜特別。
仲有type 7佢係分第二條片教 (仲未upload)

好彩嗰日唔記得咗起身報名

賣隊友
告佢違反商品說明條例得唔得?
最衰唔係BN學生
冇得睇解卷片

有冇人share

賣隊友

比利之前話唔報mock一定會後悔 佢真係以為班學生係水魚

有冇人share

賣隊友

我有同學團購前一晚排 條仆街係ig 係咁叫人搶話無位

有冇人share

賣隊友

佢份mock咪貴過歪歪?
最衰唔係BN學生
冇得睇解卷片

有冇人share

賣隊友

報咗反而勁後悔

賣隊友

歪歪貴啲 人地有成team人改 反觀睇下比利
佢個mock係咪全行最早俾人報
佢個mock係咪全行最早俾人報

唔係 同其他燈塔老師同一時間
其實點解冇人屌koopa
串過馬撚
串過馬撚

Koopa真係自己有料
呢件垃圾?
16 DSE 留名經過

上年淨補佢 Intensive (之前無補過英文)
除左 Tip 中上年 Paper 2 Section A
其他 skills 垃圾到飛起
抄 vocabulary 時 Grammar 差到自己都頂唔順要幫佢 rewrite (Thanks for your free proof-reading exercise)
最後無用過佢 D 野咁濟

要學好英文「自學」真係好重要。刨下 The Economist, The Atlantic 學 Reading Skills, 參考人地點樣 develop arguments P1, P2 夠做啦,P3 and P4 聽下 BBC Radio 都肯定好好

其實條肥仔落到今日俾我地圍插
絕對係衰貪心:無咁大個頭就唔好帶咁多頂帽
係英皇做一哥,打爆到成層九龍灣大房咪好地地
收入都絕對唔憂做
上年 Mock, Final Tips Class 三月中已經搞掂曬
風騷到請飲珍珠奶茶聊學生吹水 un un 腳搞掂
今年又要搞呢樣搞個樣,博出位
終於搞出咁大鑊
其係路係自己揀 仆街唔好喊

yes
串過馬撚

Koopa真係自己有料
呢件垃圾?

上到u koopa`s m2 skills仲有d work無佢幫我打底 上個sem maths course唔會有a range
串過馬撚

Koopa真係自己有料
呢件垃圾?

上到u koopa`s m2 skills仲有d work無佢幫我打底 上個sem maths course唔會有a range

Biily自己都唔多識英文

cs最伏係枱
邊有補習社會搞到咁
搞到好似大學上堂咁
正正常常同一張枱咪好囉
有時好難寫嘢又唔可以擺個筆袋上黎

agger
上年補徐永豪,日日都迫住用d死人枱,細到咩咁
搞到抄野勁慢,次次都抄唔切筆記

徐永豪正
枱真係on9 擺得筆記三分一點抄

唔知點解佢冇啦啦follow左我ig
但我冇補過佢
佢有陣仲睇我ig story
有次我影yy lam上堂個樣點知佢有睇
唔知佢睇到之後有冇unfollow番我

你可以睇到佢睇你story?
利申:毒撚未用過ig story

block左佢啦

無乜所謂反正佢又冇騷擾我
佢有佢睇我有我繼續po

佢係成日都用ig周圍睇
佢無咁小氣既

佢個樣好騷擾

賣隊友

歪歪改卷算叫用心少少
利申:今年考完嚟
堂堂樣樣野都話好狠重要 十萬粒星 極狠高頻
聽到想發脾氣 教啲野底差根本冇可能用得着

賣隊友

歪歪改卷算叫用心少少
利申:今年考完嚟

double marker wor
堂堂樣樣野都話好狠重要 十萬粒星 極狠高頻
聽到想發脾氣 教啲野底差根本冇可能用得着

我一個禮拜sit佢同一堂 聽佢loop左4,5次 聽到想嘔
比利
比利

比利解卷把聲死老豆咁,比六月娘屌到喊呀?
比利

比利解卷把聲死老豆咁,比六月娘屌到喊呀?

解成點?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞