billy終於都比人屌鳩啦

1001 回覆
161 Like 5 Dislike
仲未收到physics 份mock (Ken Fung)
佢係咪打算考完先派

+1

btw 巴打拎左NOTES未
我拎唔到

問counter d人話唔知咩黎

Counter話唔知幾時有
叫我下星期去攞

九龍灣?

TKO

九龍灣有 另一份MOCK攞未?
我至憎billy, 成日以為係燈塔多人補, 大支野,煩到閪咁。唔明點解咁多人補佢。 係講野快少少之外有咩咁好?

alicia 起碼有心,落左堂之後慢慢問。

利申:前員工

有無多啲料爆

咁多個之中yy最串
唔會理人

利申員工

做咩事

佢所有期數上晒會扮巡下堂咁
個個老師來唔該前唔該後
Andy y又話買野飲俾我地吹下水咁
屌佢老味
Yy佢理都唔理你地,眼神接觸都無,直行直過
但佢個助手就相反好有禮貌(唔係果個咩呀luck)

Choco 應該係
我至憎billy, 成日以為係燈塔多人補, 大支野,煩到閪咁。唔明點解咁多人補佢。 係講野快少少之外有咩咁好?

有無多啲料爆

咁多個之中yy最串
唔會理人

利申員工

做咩事

個個老師來唔該前唔該後
屌佢老味

Choco 應該係

就係佢
佢有禮貌好多
唔似佢老闆

+1

btw 巴打拎左NOTES未
我拎唔到

叫我下星期去攞

九龍灣?

TKO

前日去話無 屌佢老母曬我時間

唉 呢2日都唔會寄到黎
佢D notes 到考都仲未有
考完真係可以告Q佢
完美中英對照notes 結果得份pastpaper

朋友來圖 大家點睇

呢條友Paper 1冇料度是常識吧。當年佢好彩Paper 3貼中咗,唔係都係教埋哂d垃圾skills。不過,佢教Paper 2係OK ge

利申:14DSE 5*

有無多啲料爆

咁多個之中yy最串
唔會理人

利申員工

做咩事

個個老師來唔該前唔該後
屌佢老味

Choco 應該係

佢好靚

有無多啲料爆

咁多個之中yy最串
唔會理人

利申員工

做咩事

個個老師來唔該前唔該後
屌佢老味

yy lam最nice果日應該中六最後一堂果日
平時落堂黑面
果日幾好笑容

有無多啲料爆

咁多個之中yy最串
唔會理人

利申員工

做咩事

個個老師來唔該前唔該後
屌佢老味

Choco 應該係

佢好靚

Louispage都幾好人幾nice
有時想奶佢隻腳
我都收到
但巴打們自爆咗電話

有無多啲料爆

咁多個之中yy最串
唔會理人

利申員工

做咩事

Winter/Guy Keung 呢?
睇真人好似幾nice

係,但winter最nice

But真人幾有氣質

上winter live 睇佢對啲校工都好有禮貌,不過真人真係幾正

Winter 真年好撚正 又有氣質 淡妝(上live唔洗錄video 果時)仲正過化濃妝
我都收到
但巴打們自爆咗電話

有自爆到咩

望下條肥閪
點解可以咁有自信
我都收到
但巴打們自爆咗電話

咪沖出來
guy sir勁nice

望下條肥閪
點解可以咁有自信

有一期嘅封面相起格架 同埋啲褪地真係好屎

叫我下星期去攞

九龍灣?

TKO

前日去話無 屌佢老母曬我時間

唉 呢2日都唔會寄到黎
佢D notes 到考都仲未有
考完真係可以告Q佢
完美中英對照notes 結果得份pastpaper

ig問又唔撚覆 屌 早知補沈sir

沈sir應該係全行最好

望下條肥閪
點解可以咁有自信

有一期嘅封面相起格架 同埋啲褪地真係好屎

屌你老味
咁撚樣咁嘅身高就咪撚擺自己上封面la
呢本notes攞出街都覺得柒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞