billy終於都比人屌鳩啦

1001 回覆
161 Like 5 Dislike
有四期Billy嘅notes,有無人想要?
封面仲要好型

墊煲底都嫌垃圾

影封面

我記得好似仲有個新啲o既cover 無眼睇

打飛機咩個撚樣

我個名

佢期期封面都好撚柒
呢條撚樣成日遲落堂
可以遲半個鐘都夠膽死

我唔係補BILLY NG
但係我補個班房上一手係BILLY NG
成日都要鳩企等佢落堂
真心
其實billy ng真係唔差囉
班連登仔冇溫書就話人地廢
佢教paper 3 真係
認真 中五 英中 英文唔多得
之前補過幾期billy
發現我問題係連grammar都未得
想問下巴打有冇邊本grammar練習好用
同埋補邊個好 只求4-5

藍色本野叫Grammar In Use 好有用 去書局睇下啦 如果覺得太深買紅色個本 不過你要有心做

好啊 唔該曬你啊巴打
我可唔可以問清楚埋個出版社啊
因為我好似見過好多grammar書都係呢個名
btw有冇巴打補過pchan?
我之前補過幾期 真係覺得好難
同埋我學校個老師都唔知請黎做咩
日日上堂吹水 連eassy 同 letter to the editor 都唔教我甚至唔知dse作文點考

無補過pchan 但作文可以試下靠距 同學補過之後paper2真係進步咗 不過要勤力係事實 另外本野係咁o既樣
點解佢可以英皇遵理2間補習社咁做嘅?
Kenneth應該覺得佢好撚有威脅

我都想問好耐

Kenneth 都有去英皇到做
叫咩遵英合作

都好耐啦
不過唔知下年仲有無

下年佢唔會再係英皇度教
認真 中五 英中 英文唔多得
之前補過幾期billy
發現我問題係連grammar都未得
想問下巴打有冇邊本grammar練習好用
同埋補邊個好 只求4-5

藍色本野叫Grammar In Use 好有用 去書局睇下啦 如果覺得太深買紅色個本 不過你要有心做

好啊 唔該曬你啊巴打
我可唔可以問清楚埋個出版社啊
因為我好似見過好多grammar書都係呢個名
btw有冇巴打補過pchan?
我之前補過幾期 真係覺得好難
同埋我學校個老師都唔知請黎做咩
日日上堂吹水 連eassy 同 letter to the editor 都唔教我甚至唔知dse作文點考

無補過pchan 但作文可以試下靠距 同學補過之後paper2真係進步咗 不過要勤力係事實 另外本野係咁o既樣

唔該曬巴打!
cs其實幾淺
有時上佢堂會覺得有啲野係咁loop
但真係幾入腦嘅
btw考佢mock有幾題改錯咗
同埋佢listening都改得幾鬆手
希望我係放榜後可以同月巴cal講聲我得咗
最後果堂真係好感動
利申 打手
有同學補佢成年 我就笑鳩佢成年
Cscs
cs其實幾淺
但真係幾入腦嘅
最後果堂真係好感動
利申 打手

聽到好想喊
無對任何人唔住 盡左力就對得住全世界
cs其實幾淺
但真係幾入腦嘅
最後果堂真係好感動
利申 打手

聽到好想喊

咁啱呢排成個人好頹
係咁諗入唔到u會點 入唔到想入嘅u入唔入好
好大壓力
cs其實幾淺
但真係幾入腦嘅
最後果堂真係好感動
利申 打手

聽到好想喊

咁啱呢排成個人好頹
好大壓力

岩 呢排又大壓力 又就黎考 好撚無助
聽完之後我就諗 我第日大個一定會記得18歲既時候有呢個老師同我講呢番說話
cs其實幾淺
但真係幾入腦嘅
最後果堂真係好感動
利申 打手

聽到好想喊

咁啱呢排成個人好頹
好大壓力

聽完之後我就諗 我第日大個一定會記得18歲既時候有呢個老師同我講呢番說話

其實我一直覺得自己考得唔好會對唔住屋企人㗎
又唔知啲親朋戚友會唔會笑我
聽咗佢講野 個心定咗
盡力就得
cs其實幾淺
但真係幾入腦嘅
最後果堂真係好感動
利申 打手

聽到好想喊

咁啱呢排成個人好頹
好大壓力

講真想追擊billy 就去埋六月娘同埋燈塔個ig or fb 到叫條垃圾快d 回水
cs其實幾淺
但真係幾入腦嘅
最後果堂真係好感動
利申 打手

聽到好想喊

咁啱呢排成個人好頹
好大壓力

其實我一直覺得自己考得唔好會對唔住屋企人㗎
又唔知啲親朋戚友會唔會笑我
聽咗佢講野 個心定咗
盡力就得

我都覺
見佢ig好多人起晒鋼咁屌佢
條友就慣理
? 我都想屌Billy 好耐, 永遠遲,mock 又唔改, 日日咁撚得閒賣廣告係咁叫人報神技班,屌, 得閒就改mock 解卷啦. 已經唔講教得好唔好, 好心佢就咪撚做啦
見佢ig好多人起晒鋼咁屌佢
條友就
朋友報billy英皇 mock
只係收到pp1 pp3
pp2冇收到
同埋得個分 冇grade
朋友報billy英皇 mock
只係收到pp1 pp3
pp2冇收到
同埋得個分 冇grade

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞