billy終於都比人屌鳩啦

1001 回覆
161 Like 5 Dislike
成日見人話cs 教得太淺 教咁深做咩 淺得黎易明又易apply 到落份paper 唔係最好咩?
而家d學生好奇怪 配套多到溫唔哂 教野深到唔會考就最好 個個狗衝去補,反而淺得黎易明易用 跟syllabus教 唔會教d outsyl既 野就冇人補 唔單只英文科 其他科都係咁

有時睇佢用畫公仔表達真係勁好笑
不過都係有時長氣咗啲講成三四個例子怕你聽唔明

太長氣真係佢缺點黎 不過佢唔分班(個plan a b 一齊上) 其實咁樣對一d 勁既人黎講會覺得好悶 但係對d aim lv3 4 黎講就ok 真係有好有唔好
陳法拉即係點
以前有幾個同學補佢
係度講起咩skills就係度咬耳仔 慌死唔比得唔其他人知咁

無記錯
好似係篇野有圖/啲字體bold左/打斜左/有啲底線之類既字體效果 個度(附近) 就有野抄

附近

附近講撚曬la
句號附近一定有point
每年必中
唔肯定即係你錯

不如話reading答案係篇文度
其實依家中學生係點揀俾邊個補英文
Billy未入英皇個陣都已經唔少人話伏啦wor
唔撚明點解一個不切實際既人會個個補
好似Marc Wong有心教既又冇補
有料既Starr Lam就唔撚見埋

因為billy吹水捉心理既技巧實在太勁

放心 仍然有一車車中學雞去補
有無人講下佢本例子集
有無人講下佢本例子集

雞肋
有無人講下佢本例子集

雞肋

抄krislau 教你遍文要用多d例子
有無人講下佢本例子集

答你 完全冇用
幾時見過人讀英文會背例子
有無人講下佢本例子集

答你 完全冇用
幾時見過人讀英文會背例子

有時間背下vocab sentence pattern先啦

叫過幾次朋友唔好再補佢 但死都唔聽 仲話雖然佢成日比人鬧但覺得佢教得幾好

叫過幾次朋友唔好再補佢 但死都唔聽 仲話雖然佢成日比人鬧但覺得佢教得幾好

補到痴哂線
用下腦都知佢得登將d最緊要嘅放最後教
坤佢地錢都補
有冇手足告佢違反商品說明條例

告撚埋英皇狗BenFung,單張講會派所有配套書仔最後一本都冇,係一本都冇啊 ,有冇巴打教路點樣告?

補到痴哂線
坤佢地錢都補

我成日覺得佢做到天王係一個傳奇黎

補到痴哂線
坤佢地錢都補

我成日覺得佢做到天王係一個傳奇黎

又冇學歷又教得廢
靠包裝就上到一線
痴撚線

佢真係識係你面前扮到個「神技」好有用咁
等你信哂
其實只不過係marking馬後炮黎
其他年份都做做到

等你信哂
其他年份都做做到

最記得個陣2015
佢用skill解左2012 2013 reading
但冇解2014
原因係因為上年出過既野 太近唔會再出
我未聽過語文科都可以咁
明明就係skill用唔返

等你信哂
其他年份都做做到

最記得個陣2015
佢用skill解左2012 2013 reading
但冇解2014
原因係因為上年出過既野 太近唔會再出
我未聽過語文科都可以咁
明明就係skill用唔返

補billy班f6
你要轉會太遲架啦
忠告:唔好溫writing框架 唔好局限自己寫essay
否則一定仆街
有冇手足告佢違反商品說明條例

告撚埋英皇狗BenFung,單張講會派所有配套書仔最後一本都冇,係一本都冇啊 ,有冇巴打教路點樣告?

補billy班f6
你要轉會太遲架啦
否則一定仆街

認真問
你點分段
補billy班f6
你要轉會太遲架啦
否則一定仆街

認真問
你點分段

冇掂dse英文好耐 ..
我記得佢計5 or above率個分母係用左個trick
但唔記得detail
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞