billy終於都比人屌鳩啦

1001 回覆
161 Like 5 Dislike

好心佢打少啲飛機啦,好易病架嘛

搵咁多陰質錢,抵佢周身病痛

條撚樣成日爛喉嚨,睇死佢遲早失聲

仲成日入廠 小心出唔番黎

好心佢打少啲飛機啦,好易病架嘛

搵咁多陰質錢,抵佢周身病痛

條撚樣成日爛喉嚨,睇死佢遲早失聲

快撚D 失聲 同收山,唔好再係撚度呃鳩人地老豆老母D 辛苦錢
英文補過2個,CS同Kenneth都係伏
(可能我覺得CS教得太淺所以認為冇用)
Kenneth成堂得頭15分鐘教pattern有用,其他都係冇撚用
利申 上年拿4

cs最伏係枱
邊有補習社會搞到咁
搞到好似大學上堂咁
正正常常同一張枱咪好囉
有時好難寫嘢又唔可以擺個筆袋上黎

agger
上年補徐永豪,日日都迫住用d死人枱,細到咩咁
搞到抄野勁慢,次次都抄唔切筆記

徐永豪正
枱真係on9 擺得筆記三分一點抄

唔知點解佢冇啦啦follow左我ig
但我冇補過佢
佢有陣仲睇我ig story
有次我影yy lam上堂個樣點知佢有睇
唔知佢睇到之後有冇unfollow番我

你可以睇到佢睇你story?
利申:毒撚未用過ig story
點解無人講下patrick chan

補咗pchan3年
補左佢兩期就冇補
一個補習老師可以比人屌到就黎爆post
夠1000左右我會開2 大家放心繼續屌柒呢條碌撚
傻鳩比利係考之前先挑戰啲心煩氣躁既DSe雞
5月班友仔應該好得閒

邊打機邊狙擊
傻鳩比利係考之前先挑戰啲心煩氣躁既DSe雞
5月班友仔應該好得閒

邊打機邊狙擊

都溫到想斬人架喇
究竟英文可以搵邊個補

Cs

ef

Cs pchan Ef

邊個係ef

燈塔 Edward Fung?

燈塔 Edward Fung 啲 news好撚正

利申:小學的雞

ef
仲有冇多啲員工入黎爆料

Billy ng and himself 收得錢改唔切mock 要停上堂趕工?
Kenneth成堂得頭15分鐘教pattern有用,其他都係冇撚用
利申 上年拿4

cs最伏係枱
邊有補習社會搞到咁
搞到好似大學上堂咁
正正常常同一張枱咪好囉

agger

徐永豪正

只能講係因人而異
上年補左成個中六,最後都係得3,卷一卷二都係得2

如果你有補個歪歪,你會發現上徐永豪先真正學到野
利申 上年拿4

cs最伏係枱
邊有補習社會搞到咁
搞到好似大學上堂咁
正正常常同一張枱咪好囉

agger

徐永豪正

只能講係因人而異
上年補左成個中六,最後都係得3,卷一卷二都係得2

如果你有補個歪歪,你會發現上徐永豪先真正學到野

中文真係睇你個底去到邊。。。。
上年有2個fd補YY,一樣拿5**
利申 上年拿4

你自己廢就唔好賴CS啦
真心想知話CS廢嘅人點解可以咁撚大口氣
Decoding sentence都叫淺
佢啲reading comprehension又係解得好好
寫作嘅way of thinking又係唔錯
Counterargument又係整理得好有系統
咩為之教得勁呢想問
利申 上年拿4

你自己廢就唔好賴CS啦
咩為之教得勁呢想問

可能我真係太廢
btw我係補plan B(好似係比aim lv4 既人上)
可能係我聽唔明佢教既野
利申 上年拿4

你自己廢就唔好賴CS啦
咩為之教得勁呢想問

可能我真係太廢
可能係我聽唔明佢教既野

老老豆豆,我見上佢堂啲人支筆係唔郁,就算講好多重點都好
我覺得抄嘅野先係重點,佢啲notes冇乜用
利申 上年拿4

你自己廢就唔好賴CS啦
咩為之教得勁呢想問

可能我真係太廢
可能係我聽唔明佢教既野

教拆句真心好好 實而不華 好過一百題教一百種skills
利申 上年拿4

你自己廢就唔好賴CS啦
咩為之教得勁呢想問

可能我真係太廢
可能係我聽唔明佢教既野

教拆句真心好好 實而不華 好過一百題教一百種skills

畢生受用啦呢樣
仲有冇多啲員工入黎爆料

條撚樣好串好大牌
上live成日遲到 又overrun (係因為宣傳而overrun我屌佢老母 )
試過有下一堂live既老師催 叫啲職員入去催下佢 點知啲職員俾人屌返轉頭 仲話要投訴啲職員

同埋佢成撚日上完堂都會喺出面鳩Fing
有同事話佢會喺出面聽人上堂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞