billy終於都比人屌鳩啦

1001 回覆
161 Like 5 Dislike
朋友報billy英皇 mock
只係收到pp1 pp3
pp2冇收到
同埋得個分 冇grade

咁遲派有咩用
只係收到pp1 pp3
pp2冇收到

咁遲派有咩用

只係收到pp1 pp3
pp2冇收到

咁遲派有咩用

冇報過bn 但一直覺得佢個格好差
但身邊好多人補佢
kris lau 係咪好開心
日夜都瘋狂追擊billy
突發

燈塔官方ac 係ig direct 我問係咪報咗billy 個mock

Billy係遵理大水喉 依家做野又咁撚快 垃圾遵理
? 我都想屌Billy 好耐, 永遠遲,mock 又唔改, 日日咁撚得閒賣廣告係咁叫人報神技班,屌, 得閒就改mock 解卷啦. 已經唔講教得好唔好, 好心佢就咪撚做啦

條仆街數緊銀紙呀 成幾千人每人比六百幾蚊

神 級 配 套 , 再送Xxxxxxx 有聲, 7到
突發

燈塔官方ac 係ig direct 我問係咪報咗billy 個mock

Billy係遵理大水喉 依家做野又咁撚快 垃圾遵理

yy同billy 都係大水喉,但唔知bn可以做到咁柒

咪係
完全無人理英皇
其實佢算ok既 不過份mock真係改都無改 就predict我拎2 搞到我幾灰
最後dse都有4
上年OM事件
今年BN之亂

差好遠
BN mock寄遲幾日唔會上報紙
OM單野上晒報紙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞