billy終於都比人屌鳩啦

1001 回覆
161 Like 5 Dislike
佢個ig好精彩

朋友來圖 大家點睇

條友幾歲呀?咁大個人仲要人地幫佢執手尾,自已就潛左去大西洋,一啲聲氣都冇

人地要改卷邊得閒呀
仲未收到physics 份mock (Ken Fung)
佢係咪打算考完先派

Ken Fung 同billy ng 好熟

兩個都係以前博雅嘅
佢係咪打算考完先派

兩個都係以前博雅嘅

兩個我都有補過
Ken FUng係物理神技 Facebook page版主之一
同柒頭比利都係開Facebook share 學科知識為名 r補習為實(同樣都係博雅,2個都垃圾)
佢係咪打算考完先派

兩個都係以前博雅嘅

兩個我都有補過
Ken FUng係物理神技 Facebook page版主之一
同柒頭比利都係開Facebook share 學科知識為名 r補習為實(同樣都係博雅,2個都垃圾)

仲有今期連登既Hay哥英文 屌比利 咪又係學佢個套 fb賣廣告 扮教學
佢係咪打算考完先派

兩個都係以前博雅嘅

兩個我都有補過

仲有今期連登既Hay哥英文 屌比利 咪又係學佢個套 fb賣廣告 扮教學

agree 差啲中伏
佢係咪打算考完先派

兩個都係以前博雅嘅

兩個我都有補過

agree 差啲中伏

800蚊一份分卷聖誕intensive
佢係咪打算考完先派

兩個都係以前博雅嘅

兩個我都有補過

當年我都係淨攞source最多報吓免費堂咁
佢係咪打算考完先派

兩個都係以前博雅嘅

兩個我都有補過

agree 差啲中伏

800蚊一份分卷聖誕intensive

好記得當時個個當佢神咁拜, 結果我問佢嘢佢答唔出就發我脾氣

btw 有冇人知 paper 3b O, A, 點樣先至可以攞2分
我至憎billy, 成日以為係燈塔多人補, 大支野,煩到閪咁。唔明點解咁多人補佢。 係講野快少少之外有咩咁好?

alicia 起碼有心,落左堂之後慢慢問。

利申:前員工

有無多啲料爆

咁多個之中yy最串
唔會理人

利申員工

做咩事

佢所有期數上晒會扮巡下堂咁
個個老師來唔該前唔該後
Andy y又話買野飲俾我地吹下水咁
屌佢老味
Yy佢理都唔理你地,眼神接觸都無,直行直過
但佢個助手就相反好有禮貌(唔係果個咩呀luck)

yy lam最nice果日應該中六最後一堂果日
平時落堂黑面
果日幾好笑容

緊係啦 要繼續氹你地班傻仔比錢佢嘛 耐唔耐比啲笑容 請你地食下野都要嘅
我至憎billy, 成日以為係燈塔多人補, 大支野,煩到閪咁。唔明點解咁多人補佢。 係講野快少少之外有咩咁好?

有無多啲料爆

咁多個之中yy最串
唔會理人

利申員工

做咩事

個個老師來唔該前唔該後
屌佢老味

平時落堂黑面
果日幾好笑容

緊係啦 要繼續氹你地班傻仔比錢佢嘛 耐唔耐比啲笑容 請你地食下野都要嘅

有冇人補過bio個andy tse
人品係咁多補習老師之中我覺得真係幾好 對學生幾nice 放學又俾你打電話問sba 係上堂真係悶左少少

有無多啲料爆

咁多個之中yy最串
唔會理人

利申員工

做咩事

個個老師來唔該前唔該後
屌佢老味

平時落堂黑面
果日幾好笑容

平時落堂真係冇見過佢笑
反而最後一堂搵佢影相嗰陣佢就會變到勁nice又搭膊頭又笑
有冇人補過bio個andy tse
人品係咁多補習老師之中我覺得真係幾好 對學生幾nice 放學又俾你打電話問sba 係上堂真係悶左少少

條友係forum串過馬撚喎

冇睇過 淨係上過堂 原來係咁
佢係咪打算考完先派

兩個都係以前博雅嘅

兩個我都有補過

kenfung 有補過 個陣覺得唔錯喎 不過billy ng真係垃撚圾
佢係咪打算考完先派

兩個都係以前博雅嘅

兩個我都有補過

呢個又係勁
我仲記得當時想搵補習搵左佢
點知佢一開我價 400蚊1.5個鐘
之後咁我話想試一堂先,佢話都要250/hr
咁無所謂啦試一試先
佢開頭都話呢個價包埋影印費所以咁貴
之後出到去都係一輪讚自己嘅說話
咁話說我本身第二日要做S BA所以我順手係電話度呢篇野佢改
點知佢改左差唔多成粒鐘
明明只係改下幾隻字
之後所謂嘅notes
只係比張proofreading exercise 我做
做完就講返錯嘅答案
咁就夠鐘

之後我返到去都係唔太放心
所以將篇野另外分別send咗畀兩個hku frd幫我double check下
點知2個都話咩人幫我改 改到錯晒
改咗等於冇改,改左仲錯

另外我又聽到原來我學校都有幾個同級有搵佢補習不過係補習社型式上堂
都跟左幾耐下接近一年
點知我問返果班人佢地成績有冇進步
佢哋話冇依然都係俾學校pre lv1

朋友來圖 大家點睇

條友幾歲呀?咁大個人仲要人地幫佢執手尾,自已就潛左去大西洋,一啲聲氣都冇

人地要改卷邊得閒呀

Billy比人屌到鳩都縮埋?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞