唔係想分化,只係想大家理性啲,唔好再發洩式打人掟野

842 回覆
145 Like 1866 Dislike
又係割蓆
唔好陀衰家 影響和平示威個形象
理性啲諗
狗唔比人打過邊識怕
對方冇人性呢?
你點同佢傾
我仲有人性,知道就算冇人影,十幾圍一咁樣唔好,所以我會指責警犬,你哋都一樣
當警察愈黎愈暴力果陣,示威者如果仲係一成不亂既話,死既就只有示威者。
有得簡邊個想暴力先。但係當人地逼到你抖唔到起果陣,點解仲可以阻止被壓迫既人,叫佢唔好反抗?
係咪到左依家仲覺得唱今天我班警察就會轉死性唔打人?
終於有人明係咪我表達唔好⋯⋯
十幾圍一何嘗唔係欺善怕惡
嗰個落單便狗係自己離隊衝上嚟追人,結果自己走咗入人群被人圍攻,講真佢無被伙溶咗已經好好啦
同埋,唔係掟雞尾酒已經好理性好克制架喇喎
你啲point去同工聯會講咗先啦
身為和理非
唔覺今次有咩問題
班狗自己無賴先
證又唔出 number 又唔show
你講黎講去都係十幾個打一個唔好睇 咁我想問應該點做?以你邏輯5個打1個會好D?定係你覺得要同隻full gear狗1on1?
我係想表達,關你撚事
要數鳩你和理非唔好既位,多到我唔知由邊part數起啊
我唔係叫唔準衝唔準打
係想你哋知咩時候打咩時間收
唔係做返我哋指責過黑警嘅野
樓主真係冇改錯名
我明白你既睇法
但今時今日時勢 唔係繼續和理非就會引到政府關注
同埋9成民意都歸哂邊
再和理非都只係送頭
你醒下啦
On9佢地又咪無差別無上限攻擊
還一次拖俾你地講到咁不堪
仲有 你估可以搵返個條友 大家唔想?
咩叫制服團隊呀?就係你著得件衫 你就預咗呢個團隊嘅其他人做嘅任何嘢 你要有份食呀!
咪撚學埋啲閪格啦 埋堆有數就奶 冇數就叫人企開啲/話唔關自己事 搵返個當事人
咁柒閪嘅格都係為咗個人 為咗利益
其他地方打到警犬流晒血我都冇話到唔岩唔好咁做
嗰啲係抵打
但唔係十幾個圍一個咁打,記者護住繼續打
發洩式打人既係邊一邊我見到既係保護自己保護市民既先咁做 如果下次見到你係前面理性啲打不還手駡不還口我跟你
一到凌晨就黎料
分化撚死開啲
呢招冇撚用了
我唔係和理非⋯⋯我係支持衝擊嘅
但唔係做返警犬做過嘅野⋯⋯
TVB記者丫嘛
我唔係割𥱊,我都係企喺雞蛋嗰邊
係希望你哋比返少少人性
唔好學啲警犬咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞