唔係想分化,只係想大家理性啲,唔好再發洩式打人掟野

842 回覆
145 Like 1866 Dislike
從來割𥱊嘅都係叫囂不分化不割𥱊嘅人
上水之前嘅由69開始都有去,起我底可以知道612喺現場
唔係谷咗氣做乜都合理晒
警犬夠話自己谷氣,你係咪要合理埋佢哋嘅行為?
我重申,我針對嘅係對一個訓喺地靠記者護住嘅人攻擊呢一點,唔係反對勇武衝擊,唔係反對打警犬
停,唔好再覆佢
鍵盤和理非可以收收皮先
唔係講緊受壓迫去抗爭唔岩,係講緊打一個爬喺地冇還擊之力嘅人唔岩,係講緊靠記者護住嗰單,唔係講緊其他警犬
屌你老母啦
你留係屋企睇直播算啦
[有冇搞撚錯] 你哋係咪打算揼低陳伯?
https://lih.kg/1318560
我冇一個回覆係支持警犬做法,理解清楚先岀聲,追唔到post嘅睇最新嗰啲回覆都得,基本上都一樣
一樣點解仲要逐個回覆?因為我想同全部人講,希望大家接受我意見嘅0.1%,希望抗爭可以成功,唔想大家因為抗爭冇咗人性
係喔,呢個真
我講嘅發洩式掉野就係講呢樣
磚頭鐵支都叫有攻擊力
頭盔膠樽掉嚟做乜
一嚟有用二嚟冇攻擊力
物資唔駛錢買嫁咩屌
我針對嘅只有一點「圍毆一個要靠記者護住嘅人」
我唔係反對勇武
sorry打擾曬,借一借位

[由今日起去到21號,就係最需要輿論戰既時候]

https://lihkg.com/thread/1318740/page/1
事實係大家都比對黑警嘅憤怒沖昏頭腦⋯⋯
不服來辯,純發洩打人有咩道理可言?要鬧嘅歡迎,不過你追晒post先
所以咪話,最快篤灰割𥱊分化嘅,係大叫不分化不割𥱊不篤灰嘅人
我唔係和理非,我係支持勇武
由頭到尾只針對一點「唔好攻擊訓喺地靠記者護住嘅人,不論對方身分」,只係呢一樣
啲狗Full Gear架屌你老母
咁其實我只係針對圍毆一個靠記者護住嘅人呢件事,大家就ff我撐警3毛藍絲冇發過夢,都係一種偏激
反送中以嚟外國媒體都係讚我哋克制,展現其他地方做唔到嘅理性,所以支持我哋
發洩性嘅行為唔係必要,唔好令支持我哋嘅人自打嘴巴
同意要理智呀
被停打唔還手咪唔理智囉
我唔係叫大家捱打,可以追post先,由頭到尾只係針對圍毆一個要靠記者護住嘅人,而唔係反對勇武
每個回覆都係一樣嘅說話唔好意思,不過大家唔追post,唯有一個個回覆希望大家睇到
佢哋係錯係賤狗
但我針對嘅係唔應該圍毆一個靠記者嘅人,不論嗰個人係咩身份,而唔係反對勇武
我唔係和理非,我係支持勇武
但唔認同圍毆一個靠記者護住嘅人,不論嗰個人咩身份
其實肯回覆幫我口嘅巴打個個都講得好過我自己講到1999⋯⋯好難過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞