唔係想分化,只係想大家理性啲,唔好再發洩式打人掟野

842 回覆
145 Like 1866 Dislike
你有冇睇全片?
https://www.facebook.com/303668637132303/posts/523716915127473/
警察落單追擊示威反被圍

Btw我唔讚成掉野,因為會掉到記者而且係冇咩效用。
屌你老母,封哂出入口,亮紅旗叫人唔好留喺度唔係就驅散,明明係無出入口可以走呀。
但要識幾時收手
記者護緊仲要打嗰吓
係咪想迫啲記者離開我哋?
on9,叫人走又封撚晒d路
你去開路呀?
唔打等佢企起身繼續打我地呀。
我唔係和理非唔係唔支持勇武
呢個問題我都質問過其他人
呢度指嘅唔係全部勇武係錯
只係講緊十幾圍一個訓喺地記者護住嘅人唔好
記者出嚟嗰下九成人散咗,你知自己講緊乜撚?
咁人哋訓咗喺地要靠人護住嗰陣就應該收手唔係失控亂打
咁𠹌辛苦委屈你,死過去撐警,dllm,以為自己邊差個?
明白事理果啲其實都明晒,剩低都係弱智廢老
講道理嘅文宣差唔多已到盡頭,我覺得可以用無賴文宣
以子之矛攻子之盾,用返佢地個邏輯講
除左做文宣本身之外,仲可以提供答案,用黎回應藍絲親戚

無賴文宣,正式啟動

學藍絲話齋,如果係外國,個警察死撚左喇
https://lih.kg/1316434
冇叫你唔還拖
警犬比人打到斷手指我都冇怪你哋
仲心涼覺得抵
但十幾圍一個幫唔落
瞓左係度=無反抗能力?
條友好快就起返身啦
收聲啦屌你老母 俾人圍足咁多頁都仲要死撐 極權下抗爭仲和理非公平隻抽先叫表達民意呀?條氣谷撚左成個6月上面無人回應過5大訴求 今日打個無委任證既狗就係到無限放大 你講出口對唔撚對得住其他人呀 潛啦屌
樓主一定都覺得台灣228,美麗島事件班市民都非常暴力
但人地真係成功爭取到民主自由喎
搵日上前線感受吓
屌咪撚再回post啦大家,樓主選擇性失明,講嚟講去又係同一個point好似錄音機咁
義士唔希罕你幫
亦都唔想見到你係度獻世
Fuck off
仲做俾邊個睇?邊個救到我地?
現場嘅人自行判斷就得
基本上已經全面升級一小步
和理非 有用咩?
對面唔理 仲打得起勁 棍棍扑頭
再者 要醒果Ð 都覺醒哂
唉 你食負皮把啦 事到如今都覺得和理有用 我唔係反對和理 但係冇用就眾所周知 blocked bye
我就係覺得警犬咁做唔岩好氣憤
唔希望你哋做同樣嘅野呀
點解你哋覺得對方錯,自己做同樣嘅嘢會變岩?
屌你啦 我和理非都睇唔過眼
班冚家剷收包圍網當市民係恐怖分子定咩
收到入新城市唔俾人走?
係佢地逼人反抗
二話不說馬上分化割𥱊嘅係你哋唔係我
你自己都做唔到就唔好話人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞