唔係想分化,只係想大家理性啲,唔好再發洩式打人掟野

842 回覆
145 Like 1866 Dislike
我唔係反對以武制暴,係唔應該純發洩咁去勇武
20000後新會員
其實其他位都有打黑警,我冇話嗰啲位唔岩
問題係十幾人圍一個,發洩情緒咁去打人
今日十幾人打一個差佬 人地暈左係到仲要繼續係高處扔硬物 連同一陣線既記者都走去護住個警察 埸面幾肉酸
今晚之後 二百萬人仲剩幾多 自已諗
白撚痴 又想帶淩晨帶風向?
依家唔係發洩
依家係有恐怖份子扮警察衝入商場唔知做乜
跟住一大批市民合力制服
你訓撚醒未呀
樓主on9 如果警犬成team 人 full gear
你打撚到佢地呀?表演下
d 警犬落單係因為衝出黎周圍打人
比人以武制暴
閣下有咩高見呀 自己頭盔口罩同遮係手上 人地又盾又棍呀 一個至少頂三個啦 又唔反對以暴易暴 咁你去同佢隻揪囉
我只係話,打,要打得合理
唔係我嬲我唔滿意我要發洩所以打
大家衝擊,和理非好電台好議員好,護你幫你哋講說話,係因為你哋有道理
依家咁樣十幾個圍一個,叫人點幫?
師兄

你搞錯左

無衝過

係d差人一路圍圈迫人無路可走

咁樣比你會點做

而且佢地兇埋d shopping人仕

你可以話佢地打人唔岩

但我好理解佢地忍左咁耐果種心情
人地full gear冒警
係咪要隻揪先叫保護自己???
唔係要理性討論,打都要打得合理有理由,唔係發洩
你涉嫌冒警及嚴重傷害他人身體,我而家要行使《刑事訴訟程序條例》第101條第2項將你拘捕
https://lih.kg/1317207
前你老母功盡廢
咁我哋係有証有據去指責,唔係比位人指責返轉頭,唔係講緊藍豬,係講緊中立記者電台嗰啲
一半半同意啦
俾人影曬唔係咁好嘅
但我睇得好撚爽
而家無打佢都屈你架啦
打唔打都屈 我尊重義士嘅決定
咁樣合理咩?成個運動就係做比人睇,話比人哋知話比自己知,仲有人關注,仲有人去爭取
依家比人睇到啲乜?
你個名
作為一個市民,有個冒警既人full gear
潛在威脅黎
我走又走唔到,我保護自己有咩問題?
你覺得係發洩咩?
我覺得市民保護緊自己
今日圍捕係走頭無路困獸鬥
就算打仗都要留一條逃生路線
比想走嘅人走
今日係完全無 係黑警逼義士反擊
我唔係話自保打人唔岩,唔係話打人唔岩

係發洩式十幾個圍一個唔好睇
我唔覺得打班仆街有問題,我唔叫佢地做狗,我自己有養狗,隻狗都有性過班仆街
收爹啦屌你老母
和理非左幾撚耐啊次次當你狗咁打啊
踢你兩腳就要屌,死遠D啦仆街
你老味有建議就講出黎,扮撚晒野話唔係指責
其實我明你講咩
但答覆你可以睇警察佐級協會對警員打人嘅行為嘅回應(姐係受到粗暴對待啊 指罵啊 有壓力嗰啲)

只可以講我尊重佢地嘅決定
無講你同唔同意
3毛最撚叻就標題寫唔係想分化
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞