唔係想分化,只係想大家理性啲,唔好再發洩式打人掟野

842 回覆
145 Like 1866 Dislike
佢哋狗嚟,邊溝通到
係等我哋抗爭成功當日清算
所以我哋影低佢哋個樣係基本
比狗咬還手係基本
但就唔好對爬喺地下有記者嘅狗岀手
其實你講得岩嫁我都係咁諗,但要分場合
訓咗喺地有記者護住就唔該收手
呢個唔係平等的武力衝突
一直都係黑警單方面襲擊我地
依家只係還拖
呢D先係天公地義
其實我唔係和理非,我支持勇武支持反抗
但唔係打一個記者護緊嘅人
問題係好多鏡頭影住你哋對一個有記者護住嘅人岀手
係咪想更多曾經因為警犬過份暴力而支持你哋嘅人離開陣線?
我唔係講緊其他嘅抗爭行為
講到掟液體,我支持掟滾水添
依家係講緊圍毆一個記者護緊嘅人,只係講呢樣
講緊乜,佢全武裝,,比佢起身又打人。
所以係抵打嘅,我都認同
唔認同圍毆記者護緊嘅人姐
你都on9,d義士想走比警察圍到入商場,迫到人走頭無路,你真係正仆街黎,講咪呢d野都無良心
不嬲都有少部分既示威者做過激既勇武行為
圍警總,噴漆,射強光,圍打便衣狗
甚至掟磚,衝立會
參考下泛民
佢地無一次會指責示威者
甚至幫手SPIN,將責任推落政權身上

樓主連泛民都不如
大佬呀,當日我哋話人,依家自己又做返

警犬自己造成

和平集會俾你講到暴徒咁
打你又係講到暴徒咁

有咩所謂?
咪就係去其他地方幫手打幫手十扑
呢條友係企返起身再追打嘅話再打,打狠啲,冇問題,但佢已經要靠記者護住,就應該收手
潔癖
個記者係cctvb黨媒,完。
我唔係和理非,我支持勇武
只係唔認同圍毆一個記者護住嘅人
一毛收爹啦
邊個字令你覺得我係叫人唔還手?
由頭到尾都講緊唯一一樣野「圍毆一個記者護緊嘅人不論黑警定示威者」
樓主就係果種同精神病患殺人狂講道理既人。

如果生在清朝,樓主應該屌撚7左果班72烈士
我唔係和理非,係支持勇武
由頭到尾都係講緊一少撮「圍毆一個記者護緊嘅人」
係你哋諗多咗離晒題
琴晚多得樓上行緊街既顧客幫手先救返好多人
講到拎光環係必然咁樣,難聽過粗口
合理自衛呀
困獸鬥唔反擊死人架
政府想示威者殺警察呀 之後轉風向呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞