唔係想分化,只係想大家理性啲,唔好再發洩式打人掟野

842 回覆
145 Like 1866 Dislike
最憎人講唔係話乜乜乜 後面個D全部都係乜乜乜黎
屌你老母臭閪
樓主=垃圾
依家個情況係同上面嗰兩個仆街講再撚阻定 推你落去
阿哥 人會進步架。 你見民主派都冇指責還手既義士 就知佢地發現和理非係開始冇用
學鄭立話齋
純和理非零勇武絕對理性都係一種偏激
on9
訓醒未吖柒頭
剛才已經唔係示威
根本係戰場
屌你老母戰場無父子,更何況三唔識七
各為其主

搵你去打仗就冚家產啦
哎呀,對面得返一條友,唔好開槍啦,等佢D戰友返黎我地再公平打過
係咪搞笑 on9樓主
民意? 家陣我地出師無名咩 你打我我先還拖咋
唔好再on99捱打
2022已經唔洗遊啦,游行一次扣50分
2020先岩
我唔係冇岀過去,唔係反對忍武,
我講緊嘅係十幾個打一個嗰啲場面
唔係話逢打必錯
何來割𥱊
抗爭唔係埋末人性
唔計cctvb,你睇吓新聞講乜
勇武係最力功勞,都要有人喺背後支持
冇咗你班人,你想像到你哋下場係點
班黑警唔入商場咁捉人,跟本唔會生班差佬比人打嘅問題
和理非嘅回合已經完撚左
講過,唔係逢打必錯,係要睇時候
當初200萬人反警方過份暴力,依家做返啲狗做過嘅野,係咪要200萬人反示威者
我唔係唔理解唔係唔支持勇武
其他地方打到警犬流血好爆頭好冇問題
但唔係發洩式亂打訓喺地嘅人
我支持嘅係為訴求抗爭衝擊嘅示威者
唔係支持只為表達不滿嘅打鬥
我支持你哋打嫁喎
係唔支持十幾圍一個訓咗喺地有記者保護嘅人
即係尋晚個情況,個疑似警察跌到,應該扶番佢起身,再俾佢打過?尋晚現場好似係無路可退wor,要保障自身安全制服一個疑似警察既人係好正常既做法
你睇返條片,人哋已經訓咗喺地,有記者護住
恃強凌弱只會令到支持自己嘅人離開
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞