唔係想分化,只係想大家理性啲,唔好再發洩式打人掟野

842 回覆
145 Like 1866 Dislike
唔係叫你哋和理非,我淨係要中間個理字
個個都喺度屌黑警過份暴力,屌黑警幾個圍一個
今日直播,幾度都示威者圍警察亂拳打腳踢
大佬呀,當日我哋話人,依家自己又做返,點講道理都唔喺我哋度
親朋戚友中立好藍好豬好,鬧你哋,鬧同你哋同一陣線嘅我,我維護唔到
之前衝擊,我一直都同其他睇法嘅人講,和理非我哋試過但幫唔到我哋,唯有衝擊點點點,係走投無路,就算有損傷,都唔係大家想要嘅結果之類之類,我可以令到嗰啲人冇說話可以攻擊我哋
但今日呢啲行為,令到同樣理念嘅人都站唔住腳
求吓你哋,唔好再為求發洩去打人掟野,令到你哋,同路人,義士前功盡廢
可以
咁你每星期和理非咁遊行到2047
你係咪搞笑
定啱啱放出來 唔知依幾日發生咩事
冇話和理非,只係叫你唔好做之前你指責過嘅行為
唔通我地要一直比人打?
此po已完
請推其他有用po
閣下你可以和理非鳩行到2047
執法當局同咩力度去打,市民就會用返相同LV. 既去還擊
點解之前指責過幾個圍一個係殘格係狗,你哋咁做變咗岩晒?
你昏撚迷左幾耐
如果指責完 警犬有停過份武力
義士做 就係錯
但而家係指責完 警犬更加武力
咁義士以武制暴
我唔反對
你真係好on9
圍捕喎
官逼民反乍
問題係,對一個跌喺地嘅人,純發洩咁去打,咁做道理唔喺我哋呢邊
DLLM 又位定定比人打?

理性?比人打到上心口啦
腐敗咗架啦個警隊

係撐警嘅只會繼續撐
藍絲會繼續單方面宣傳示威者嘅暴力
TVB亦都會
唔好以為你理性啲會入唔到你

就算今日真係理性
照樣屈鳩你挑釁警方
照樣屈鳩你衝擊警方防線
照樣屈鳩你攻擊警方

只係內容會放大姐

根本你打又屈 唔打都屈架啦
被狗圍到入商場搜捕都仲要理性同你討論?
我唔係唔支持衝,但唔係純發洩情緒嘅去打人
大家唔洗回 唔好推呢啲垃圾po
我地咪又係跌係地到 比佢地係咁發洩 屌你老母
係發洩咁又點啊
佢哋係唔岩,我唔係撐黑警,但我哋喺某啲位係可以做好啲
記者影撚住
做乜又比位人入
圍堵示威者所有逃生路線,困住所有人都打

你話掟野係因為發洩?

究竟你有無去過現場?
on9?

不過後面掉嘢嘅人一係你係最前掉
如果唔係第一排一定食晒
因為你一掉佢哋可以有原因以圍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞