唔係想分化,只係想大家理性啲,唔好再發洩式打人掟野

842 回覆
145 Like 1866 Dislike
嗯 你啱
所以我支持勇武支持反抗,但唔係對一個訓咗喺地靠記者護住嘅人攻擊
你唔打佢
咪到佢打返你
你都忽忽地
你同班警察講?
我認同你所講,所以我支持勇武
最有效方法就係要俾佢地知道沖入黎有後果,唔可以俾佢貿然沖入黎<<<呢一點對方都一樣,下次唔客氣用實彈點算?事實上佢哋係有帶喺身隨時用,點解你哋仲以為佢會驚,人哋咩裝你咩裝,人哋有牌爛仔我哋普通市民仲要有啲平時運動不足,憑咩人哋會驚你先
以武制暴,岩,但打一個訓咗喺地嘅人係恃強凌弱,狗冇智慧冇eq,我哋係人,唔應該降到同狗一樣level
唔好好似藍絲咁盲撐,好核突
我唔係和理非,冇愛心,我支持勇武抗爭嘅
只係唔支持打一個訓喺地要記者護住嘅人
打還打,唔好打一個訓喺地靠記者護住嘅人,不論黑警定示威者
你的確係做緊,點解自己有特權可以雙重標準?
人數唔係重點,重點係,佢已經訓咗喺度要人護住,另一個重點係,護佢嗰個係記者
新聞岀咗,真 影響風向,自己同路人減少,真係可以唔理?
係呀係呀,前線最好係冇咗後面嘅人撐場支援都可以繼續打落去,鬧走自己同路人,到最後冇人肯岀嚟十扑你哋,拉嘅拉傷嘅傷,政府做最後贏家最好係咪?
未理解人哋講乜就講晦氣說話,心情會好啲嘅?
警犬自己衝前想打人打多幾下比人本能反抗,唔通仲要示威者上前扶番起佢,問呀sir 你冇咩事ma,下次唔好喇 咁?
我一個個回應覆,覆得慢唔好意思囉
收皮啦
好似你咁樣和平理性非暴力
等睇你成家仆街死
你嘅細細力應該都可以打到腫喎
所以我係支持勇武,只係唔支持圍毆一個靠記者護住嘅人
我真係冇講過任何撐警嘅說話,我亦都覺得警察唔合理,我針對嘅只係一點,唔好圍毆一個靠記者護住嘅人,不論黑警定示威者,唔好令到當日因為黑警悪行而支持我哋嘅人離開陣線
人數唔係重點,係要雞蛋挑骨頭再無限放大我冇野可以覆你
我針對嘅由頭到尾都係一點「唔應該圍毆一個靠記者護住嘅人,無論呢個人咩身分」
唔係反對勇武,唔係反對以武抗暴,唔係和理非
你都弱智既 佢依家係咪舉起雙手投降都照比人打呀 上水嗰日就真係投降都比人噴啦你全部重點都垃撚圾到仆街 咁係咪護佢既唔係記者就打得?隻黑警自己衝出黎打人你都當佢係弱者嗰邊真係好笑 你睇得咁清落現場做裁判囉 坐係屋企涼冷氣企高地實係輕鬆
如果大家唔係仲有一絲理性同人性隻黑警會有命走?大可以學黑警阻住記者拍野繼續打 寧願你講句我係和理非 打人好暴力 會失民心 都好過依家一路話支持還擊支持勇武又一路話唔好降低自己到d狗既lv當用你既說話都反駁到你既所謂理性觀點 你係咪應該好好思考下
你收皮啦 你有冇行過出黎睇呀
香港真係多得你呢D人
冇撚得救
停,咪撚再覆佢,一睇就知無落場。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞