唔係想分化,只係想大家理性啲,唔好再發洩式打人掟野

842 回覆
145 Like 1866 Dislike
警犬對住無辜嘅人噴胡椒噴霧早就已經比人話,我冇話佢岩,更加我係反對佢哋亂用武力,
但,
唔係人哋錯,所以我都可以錯,做好自己先,我係叫你哋打到人哋停,你哋都應該停,唔係叫你一開始就唔好打,
更加點解我咁着重係記者,係因為佢哋睇嘅諗嘅寫嘅影嘅好影響大部分人嘅睇法,因為大部分嘅人都唔喺現場,而且大部分記者同我哋同一陣線,佢哋好重要
我由頭到尾都叫要還手,最重點係識停,主要想講呢句
仲有佢有命走,照事實情況係有記者護住,有義士拉住失控嘅人,好多人都係比人推開先停手
次次都要人岀聲先識停冇分串?到真係打死黑警,下次就岀實彈,你覺得咁樣好咩?
人性係一個論點,但大家都選擇拋棄,我唯有唔講,當大家都冇
我屌你老母呀
多謝你又第一時間衝岀嚟分化割𥱊
唔岩聽就係錯?
意思係唔係前線嘅留屋企睇直播?結果會點?
所以應該打到死為止唔駛收手?
721出黎示範下點樣比人亂扑果時唔還拖
一直都話比人打要還手,但唔係發洩情緒咁打一個訓喺地有記者護住嘅人
你個標題已經好有問題啦
邊撚度有人發洩啊
唔係警察封路一早走撚曬啦
依家學人玩同情
一早就咪封啦
係咪搞撚笑啊?
就係話,記者護嗰陣仲有人想繼續,只係有義士推走拉走啲人,我係講呢一段,冇人阻止係會繼續打
我係支持衝擊,係覺得和理非冇用,係嬲係谷氣,但唔係發洩式咁去打訓低咗嘅敵人
所以我話,打示威者,圍捕示威者,請還手
但人哋冇還手訓低咗要人護住都仲打,就只係情緒發洩,係唔同嘅
唔係叫你打不還手,你叫你知幾時停
係咪搞笑
所以比人打係抵嘅,但唔係要同路人拉扯推走先停手
我邊個回應係叫你唔還拖
屌可唔可以一齊屌鳩呢啲濕鳩page
https://lih.kg/1320026

輿論戰!屌醒班柒頭!
負評 > block > 上一頁
我係叫你地打還打,有理性要識停手
冇叫你唔還拖,重點喺發洩二字度
指緊去打一啲停咗手嘅人
無所謂
可能你接受唔到
我覺得圍毆一個還唔到手嘅人呢樣野唔係咩情況都接受唔到
呢個亦唔係我地咁黑警嘅原因
我地憎佢唔係純粹因爲佢濫權
呢個只係一少部分
我只係想講我地咁做唔可以直接同警犬咁做做對比
我地就算係發洩同想行私刑都已經同警犬咁做係under唔同context
你可以話我搬龍門
我講嘅係道理上
要講點影響民意同會唔會加劇衝突呢樣係後果上
我覺得有討論空間
佢哋係畜牲,係聽得明嘅612已經唔同結局
如果佢今日只係個PC散仔 咁樣圍佢得確係純屬濫用暴力嘅發洩

我就算唔計佢不合理清場
但電梯嗰隻狗係因為追打示威者先落單
先撩者賤,有咩問題?

一開始就話發洩係唔啱,依家就叫唔好打咁多要識停手?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞