唔係想分化,只係想大家理性啲,唔好再發洩式打人掟野

842 回覆
145 Like 1866 Dislike
我幾時邊個回覆係令你覺得我反對還拖?
我意思係點到即止唔好過火仲要比記者影晒
不嬲示威都係做比人睇
所以之前圍狗總,狗仔話我哋阻救護人員入去救人,我都同大家講要識玩,要分條紅海比記者影
有圖為証,一係就唔好用張相,一用,冇辦法話我哋阻路,呢樣係輿論遊戲
唔係叫大家唔還手,係叫唔好圍毆一個記者護緊嘅人
淨係識話人分化
明明即刻馬上分化割𥱊嘅就係不斷叫囂不分化不割𥱊嘅人
https://youtu.be/bxx8GZHdMig

一個無理取鬧既女人,要個男人講粗口講到唱歌咁
都已經係笑片橋段喇

你老味你要人打交打得文雅呀?
你明白自己有幾柒未?
連記者都要出手保護一個警察

仲要不停po圍毆警察嘅gif,慌死人唔知咁

真係需要理性少少,唔好失去和理非嘅支持
不如你睇吓tvb以外嘅新聞,唔好好似689咁唔妥蘋果就日日睇蘋果
又幾應棍
自己冇腦唔識分析要好似幼稚園咁捉住手仔寫字?
警狗就趕人出高速公路想人死, 我地打下落單狗隻, 爛左隻手指就係到屌
好撚心啦, 你同情人地人地唔會同情你
情況許可就還拖啦當然,唔對路就走
但唔係圍毆一個記者護住嘅人
網上有哂片證明隻落單狗係離隊沖出黎想打人架
唔係數量問題,唔好捉錯重點,係指緊對一個靠記者護住嘅人拳打腳踢嘅行為
人哋訓低咗要靠記者護住嘅時候應該收手
我明白你講嘅政治遊戲。但你教下大家係大是大非面前 點樣面面俱圓。根本冇可能討好每一人
任何政權從來都冇完全乾淨過
戰爭呢一樣野已經深入人類靈魂,任何有對立嘅理念 如果愈演愈烈的話 最終必定你所講嘅冇人性
我唔係鼓吹爭鬥,但你必須明白善良人都係會有脾氣。完全嘅和平抗爭 呢個世界仲未去到呢個位。
因為你都唔會同隻癲狗講道理啦。
2019了和理非仲未訓醒
你出一次去前面食幾棍先返黎講唔好還手
TVB記者 同一陣線

露底呀你
我重申,我唔係和理非,我支持勇武
但唔係圍毆一個靠記者護住嘅人,我只係針對呢一點,其他你點打,打到警犬爆頭,我都覺得冇問題
你啲point轉又轉 你定位到未呀 你自己都未定好 點樣叫人唔捉錯呀。
放人走 之後爆響口係 圍堵行動!!
香港公安
咪撚影衰和理非
真和理非已經醒覺
唔會屌自己人
其實護住果時已經收咗手?
道理上人性上輿論上,圍毆一個靠記者護住嘅人唔岩,只係講呢一點

衝擊係重要而有效嘅抗爭方法,我支持呢個做法
咪又係叫暴徒
有咩所謂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞