唔係想分化,只係想大家理性啲,唔好再發洩式打人掟野

842 回覆
145 Like 1866 Dislike
再好似你咁就真係令義士前功盡廢啊屌你
其實我係唔明,掟頭盔有乜用
明明係保護自己嘅野
唔係發洩係為乜?
#257184負皮上一頁唔好再覆
同c hing個名一樣
所以?新會員就唔會講合理嘅嘢?
警察圍捕咁樣合理咩?
路都無一條比人走
同議員傾傾下毅進仔自己推進
唔通企定定比人打叫合理?
同埋運動唔係做比人睇,唔係企係到比人打就會幫到你爭取你本來有既野。
官逼民反
你不如諗清少少再發言
你係人,唔係比人圏養既豬啊
唔係發洩係反擊

你係咪盲 我地有同伴比狗一野屈撚斷左手腕呀

我地咁樣還擊叫發洩咩?
戇鳩仔,block
D人都走緊啦,係要埋黎撩交打 "圍堵"
黑警真係以為可以一路欺壓人民到完場?
依家果個情況叫做"佛都有火"
你呢啲回覆同藍絲盲撐啲post有乜分別
就係有理性先要先下手為強

求吓你哋,唔好再為求和理非去話班比人逼入沒路嘅示威者,令到佢哋,不停捱打、不停被捕,前功盡廢
好想推你出去 比7狗圍咬
睇下你比狗咬完 仲會唔會開依d膠 post
前功?咩功丫? 維穩既功呀? 咁你死返去同共產黨邀功啦
所有野都係前線打出黎嫁,和平遊行比林鄭笑鳩你個個禮拜都有好平常唔洗理丫
係你地咪撚搞到d 義士前功盡廢啊
分清莊閒先啦
記者都識咩時候係過咗火位,冒險護住隻狗,你哋點解唔識停
咁你開呢個post就應該大字標題寫
「唔好係記者影撚住個時以武制暴」

人哋訓咗喺地都仲打,輿論仲喺唔喺你嗰邊?
總之黑警就係欺善怕惡
比佢地覺我示威者唔好恰先係首要
樓主嘅意思應該係俾警察亂棍打頭都唔好還手,淨係可以檔,或者俾人拉,咁就可以有光環,推上報,然後再籌錢登外國頭版 ,之後中共就會好驚,香港從此有真民主
我好理解佢地忍左咁耐果種心情〈咪就係發洩
我就係知大家一直忍緊,所以先會話係發洩
支持你和理非
我地各有各做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞