唔係想分化,只係想大家理性啲,唔好再發洩式打人掟野

842 回覆
145 Like 1866 Dislike
新會員
自己諗啦
咁點解會到今時今日先至痴晒線?
唔好傻
已經係最低消費
你繼續唔理我地
我地繼續升級
直到成個政權收皮
事實上,幾多人比人屈,幾多係事實,好多人都知
其實藍絲自己都一定知,但佢哋同呢個post大部分人一樣,毫無道理盲撐到底
又半夜帶風向,死撚開啦
樓主雖然冇p牌
不過都係新會員
應該69嗰段時間開
藍絲一定知?你是咪傻的嗎?佢哋個同溫層厚過我哋多多腥
大家可以出返去!
樓主仲睇緊CCTVB!
醫返都嘥藥費!
人地有曬裝,唔十個圍一個?你自己去搵香蕉糖揪飽佢!
議員同COMMANDER傾完話左和平散場,轉頭屌你老母派人圍著成個場
趕人入窮巷怪得邊個?佢既任務只係驅散示威者,都走緊駛唔駛做到咁絕?有得升定有BONUS?佢地咪又係想出氣
我呢件左膠都一定支持手足既行動
睇下54運動 火燒趙家樓嘅都係愛國嘅英勇青年
歷史會評價我地,唔到你去評價
不分化
都係個句啦 有因必有果
自己諗下點解啲人會變成咁
起因都係黑警自己做成
唔係多字就代表你岩架

兄弟爬山,各自努力
有啲係保護自己,所以打到班狗流血都唔會話你哋錯
但呢頭話人幾個圍一個跟住自己又十幾圍一個
再睇返直播片段,人哋訓低咗,冇反抗,有人護住都仲打
道理的確唔係你度
留意返,我唔係話打就係唔岩
係十幾圍一咁發洩去打唔岩
喂 好人好姐點會俾人圍呀 啱唔啱呀
自己打人打上引搞到落單先俾人圍咋
咁不如你講一個
兩邊都唔駛暴力 唔駛涯打
而有實質作用既和理非方法
出黎解決呢件事
屌你老母樓主,俾人打都唔還拖咩,2014俾人打到2019呀,唔撚係定下野都話唔得下麻?
你條廢柴係屋企講道理 麻煩你親身出到去睇
知唔知年青人比黑警打到頭破血流 係地下上邊掙扎
有幾多係直播影唔到既事實
個女仔都冇反抗架
點解要大大力打落去?
你咁叻麻煩出去前線問啲黑警
唔需要再推呢到,
公道自在人心
兄弟爬山,各有各做
譴責,不篤灰,不分化,互相尊重
樓主已犯錯,表露其5毛之面目,多謝
以牙還牙,以眼還眼,道義唔適用於黑警
「以武制暴」才是正確的抗爭策略,民眾應以武力保護自己及其他示威者。 本民前。
你唔反咬班狗,就只會俾佢地逼入死巷
你有能力反咬先唔會被人打
唔好抗爭到自己都失去人性
各界之所以仲支持我哋,係因為我哋有其他示威地區冇嘅理性,所以外國媒體會讚我哋
抗爭唔係淨係對政權,都係做比其他人睇
合你老母理咩
衣家就係合理還拖
比人圍捕
唔比人走
主動開打
困獸鬥咁打
還拖都叫唔合理?

十幾個圍一個
代表啲乜?
對方咩裝備
十幾個咩裝備
有個比人打完仲可以企返起身慢慢行
訓低左係佢仆街咋 上一秒佢仲打緊人呀屌你老母
道德高地真係易佔 講野唔洗成本
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞