其實大灣駒政治生涯已完(4)

1001 回覆
28 Like 19 Dislike
港人盡說奶共語,卻在youtube罵港人,古人誠不欺我
呢句真, 又唔係做緊D咩訓詁考證的工夫, 走去執著錯字而忽視人地論點
察秋毫之末 不見輿薪
由頭到尾都無回應到楊&盧所講my radio有思想箝制同過慮請咩嘉賓既嫌疑
只係分別屌柒左楊同盧兩人既個人行為好柒 (呢樣我認同) 同笑人個台聽唔清/佢地口齒不清, 臨聽電話前就講句my radio既野唔係到評論
狗相盡現
佢等碌撚聽晚講左先
廢事炒車咁囉
屌那星做得碌撚隻狗炒車就家常便飯啦
咁都淆
不過楊同盧兩個柒
真係駁唔到
屌, 呢D就係大灣駒從來唔同人打筆戰既理由
佢開電台口水多過浪花幾粒鐘, 咩焦點都比人扭曲哂, 明明傾緊A事件, 佢將BCDEF事件炒埋一碟黎屌, 每件事抽片言隻語,一麟半爪去發大, 自己砌個序列出黎
然後屌到最後, 件事都扭左唔知幾多十萬里遠, 但最核心既問題永遠得唔到回應, 更遑論就同一件事係同一邏輯上爭辯
而家件事係楊同盧炮轟MR有思想箝制、以立場同言論篩選嘉賓之縑, 其他野根本都係枝節
當然盧走去巢大灣駒個底又係流於人身攻擊/誅心論既層次, 但大灣駒只係係呢D位置上無限放大去屌, 無回應個件事的核心
條友講嘢唔經大腦,自己(聲稱)讀幾多書都冇用
佔中輔警燒垃圾桶當抗爭?
唔好意思

你知唔知文明國家睇conflict of interest好重
連屋企人都查

唔好自己無知就狂屈人誅心論
原來仇狗乜都冇做喎,縮入個台做縮頭烏龜,仲做埋軍師見獨派就屌。原來仇思達係透過撐文匯報同葉劉淑儀進行念力抗爭,怪唔知Joe比佢屌啦

呢位唔識
身家唔清白其實無問題。只係見佢取態成疑,咁就要將佢身份背景和盤托出

無妄齋,同陳浩天一齊做節目嗰個
請民國死忠面對事實 – 勿為反獨而容共通匪

2019/04/11 作者 百彈齋主

http://polymerhk.com/articles/2019/04/11/42900/
連他都離開 myradio,大灣駒對毓民的清君側取得重大成功
同周樹風一樣牆頭草黎

上Facebook睇又多一個my radio主持走。。。

好有當日熱狗擺毓民上台再周圍清算人既影子,歷史不斷重演,玩清君側玩到全部人反
真係唔知邊個 分化 邊個 負資產
屌撚走曬D主持。毓民多得你唔小
走淨 祖利安 陳浩天 法國佬
其實你有你地屌,仇思達繼續過足癮,仲財源滾滾,反而遭殃盧斯達就愈來愈霉
Joe Yeung
張翼 (同賴珮?)
無妄齋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞