其實大灣駒政治生涯已完(4)

1001 回覆
28 Like 19 Dislike
仇思達處心積慮搵料叫益友同尤達扮 friend pm 睇下有冇講毓民壞話等時期成熟仇思達就會用同尤達「玩鋪勁」

熱青城 = 熱狗 + 青山城邦派,唔好搞錯啦
尤達仲唔係波皮黨?仇狗快D屌
仇思達叫益友監察所謂支持毓民的網友或公共人物有冇在背後講毓民壞話或批評毓民然後不斷 Cap 圖搜集等時期成熟就會進行清算然後要好似林匡正打電話公開向仇思達和毓民真誠認錯先會收手
我都一直奇怪
大灣駒次次清算人,都9秒9搵到所謂證據一堆

原來平時已經開左所有myradio主持file
尤達一離教應該奶硬野
仇思達係順邦鑽探太子爺,少人 like 只係小問題大灣駒去買番非洲埃及 like 篤數咪得囉 ( 叫益友科水課金五千去填數絕對冇難度 )

Cap佢啲pm出嚟啦
反正佢都係水泥隊式spam人
同一句叫十幾廿個益友出嚟做嘢
咁咪即係東廠
搞笑?
計收視碌撚個節目都摺得啦
除左韓國魚入中聯辦好波比較創新,突破港人想象之外,其他野講黎講去都係三覆屁。
盧斯達事件後應該無人再敢係所謂私group講真心
我覺得佢d like 少左好多
以前鳩up幾句都上到500
依家幾日都係得2百零個
私咩gp跟本全部都係公海
仇思達對毓民用清君測係顯而易見,目的係製造寒蟬效應令到網友或公共人物唔敢出聲同鳩達搞清算的情況完全一樣,仲有仇思達經常將毓民擺上神枱然後借毓民狐假虎威周圍攻擊人不斷清算人去維持大灣駒的影響力和名氣
一屌盧就唔過200
其實佢成日cap 人地group d 對話出來屌,同篤灰無咩分別

即係係group 入面不能發表反對意見
仇思達叫益友監察所謂支持毓民的網友或公共人物有冇在背後講毓民壞話或批評毓民然後不斷 Cap 圖搜集等時期成熟就會進行清算然後要好似林匡正打電話公開向仇思達和毓民真誠認錯先會收手
我都一直奇怪
大灣駒次次清算人,都9秒9搵到所謂證據一堆

原來平時已經開左所有myradio主持file
尤達一離教應該奶硬野
仇思達對毓民用清君測係顯而易見,目的係製造寒蟬效應令到網友或公共人物唔敢 出聲批評仇思達和毓民 同鳩達搞清算的情況完全一樣,仲有仇思達經常將毓民擺上神枱然後借毓民狐假虎威周圍攻擊人不斷清算人去維持大灣駒的影響力和名氣
仇仔嗰施恩莫望報條live擺咗兩日一萬個views都無

Joe Yeung條live片同樣都放喺Facebook 都有成2萬個 views

係咪真係咁多人鐘意睇YouTube
仇思達咁鐘意篤數,去買 YouTube view 數篤到十萬咁大灣駒又可以打飛機囉

要靠消費長毛呃like

仇狗自己知咩事啦
唔知有冇周圍叫人like 呢
仇思達係順邦鑽探太子爺,少人 like 只係小問題大灣駒去買番非洲埃及 like 篤數咪得囉,仲有叫益友努力 D 不斷開分身去洗版宣傳大灣駒台呃 like 都可以既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞