其實大灣駒政治生涯已完(4)

1001 回覆
28 Like 19 Dislike
屌你老母連事實都搞唔清,依家堂主邊度有屌過教主?由頭到尾都係論點對駁咋,結果因為咁就唔俾人哋請佢做嘉賓?

myradio之前邊有禁講港獨?民族黨被禁之後myradio都有講港獨,唔撚關驚俾人禁個台事,完全係因為教主奶韓國瑜之後俾港獨派話,之後咪禁講港獨同國民黨囉

韓國瑜入中聯辦係閉門會議嚟架

btw我想問台長篇文除咗訴諸情感鳩屌,屌埋離巢嘅後生仔之外,有乜撚嘢point?堂主啲文成篇都無開名,無訴諸情感,用論點嚟駁教主嘅言論
睇怕好難發生
因為大灣駒唔同之前果啲靈童,佢真係緊跟毓民
咪又係好似藍屍廢中咁,想屌堂主係無業遊民,係廢青囉
共產黨 米 無神論lor

冇恩果 冇祖先 冇鬼神

只拜一個紅太陽
佢好撚醒既
真係汲取以前班靈童既教訓
最難得係比尤達屌老母果下忍下去
真理愈辯愈明
但係唔可以講國民黨
可能今次終於可以轉世
啤梨自己都呻:
講時政,得幾千views
講安心,27萬views
時機未成熟,不排除養狼狗咬春袋再次歷史重演 ( 仇思達係順邦鑽探工程公司太子爺,衰咗最多又宣佈退網 )

大灣駒以為咁就想做靈童可以接棒?用狼牙棒去札棍就有佢份
碌撚真係要多謝大灣駒
無佢係度做豬隊友點會成班後生走曬
重點係德高老人是否願意放權
否則再順服都死

應該先治jojowu,興旺陳罪
迫你交人,唔交就反骨
大灣駒表面上對毓民清君測,但不知不覺間變相成為養狼狗咬春袋搞到毓民原形畢露
仇狗唔似熱狗,佢無自己勢力,想反都反唔到
佢班所謂益友無個打得,咩jojowu 陳興旺淨係識唯唯諾諾,連仇狗去廁所果段時間既air time都應付唔到
現實黎講呢班友更加係烏合之眾,書展一俾鳩達圍無人敢上前幫拖,第2日都係法國佬幫佢拖call馬反cup
姐係無本事反而更安全

但最慘macro ,明明幾talk得但只係傳旨太監
益犬風雨狗肯應我未?仇思達係咪同文匯報同葉劉淑儀支持者?仇思達有冇投比新民黨去打壓民主黨?韓國瑜有冇為中聯辦作為港共幕後話事人既地位背書?咁樣係咪剃香港人眼眉?係咪承認只有一國而沒有兩制?
Macro開個po叫人唔好指揮屌e個屌個個,佢唔會屌~
個post仇狗無like到
今次對台長有D失望,雖然佢都冇得唔表態架喇
又係執住兩盧斯達兩句說話就完全否定佢其他反駁韓國瑜水蛇春咁長既論述,講到人地好似真係無的放矢。好懷疑佢其實有冇睇過人地D文章。定係又係聽D小人講兩句就當真。
同埋佢引嗰句「國民黨俱樂部」係私底下既言論,另外嗰句「扮台灣專家」究竟有冇講過?
我話而家係清算啊,班仆街,啲益友神駒又唔認啦!佢哋本土台圍內講乜鳩啊!
今晚碌撚應該斬立決
梁錦祥台長最有point就係悍衛「國民黨俱樂部」嗰part,

但老實講,呢d係大家私下whatsapp group嘅內容,喺私人平台,唔係for公共性而講。

你去當公開嘢咁駁斥,但其實盧斯達喺公開平台上冇用過呢d言論潑婦罵街。人哋係講韓國瑜入中聯辦,呢個事件係客觀事實,冇公開用過誅心言論。 反而仇思達嘅公開話「借韓反毓」就係。
碌撚先係幕後指揮
無佢受意仇狗咁狗格點會玩到咁大
真係未炒過車咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞