其實大灣駒政治生涯已完(4)

1001 回覆
28 Like 19 Dislike
毓民講韓狗都唔係近排啦,九合一選前後已經經常吹奏,聽到都毛管棟,心諗點解冇人插佢...
唔單止前列腺啦
連生日快樂佢都要開分身同自己講
只要用「只有個電台先可以令佢勃起高潮射精」嘅思路諗佢就乜都解釋到喇:
--點解咁柒都要幫自己買觀眾
--次次都要挑釁異見者打上台
--用開FB但唔會FB回應開台先會講令反對者都要做觀眾
--隔無耐就會撩起鬥爭保持HIT RATE
引用隔離台 OLED 4S
件事清楚哂

壽司達同爐司達都有份插韓國瑜
當碌撚開火話呢班人無知後
有人扮狗,有人條氣唔順
條氣唔順選擇節目上還擊,點知扮狗撚人
用隊同表示忠誠,職場日常,nothing more

乜撚有人反教主想對教主不利等等
原全係後宮劇情 壽司達肯定唔係咩好人
碌撚養狗多年,終於搵到忠犬係唔咬春袋,只奶春袋的
估唔到仲有死剩種老嘢
背景用綠幕咋..要幾高成本??
掛塊濕鳩綠布 要好貴?
收音 用電容咪 開到直播無雜音都係講緊千幾二千好貴?
插片同圖 都係用software咋 obs唔洗錢啦
個畫面 要清要靚仔 買張Capture Card用HDMI 駁單反 都係一萬幾千搞撚掂
唔洗太清 其實依加d Webcam都4k 清到仆街
求其搵隻比你 Logitech Brio 都係二千樓下有貨交
仲用佢用fb 同 youtube 個平台都係唔撚洗錢

仲有 我同你講Twich d 打機台 分分鐘 貴好撚多啦
專業d 既 一部貴到仆街既電腦打機 要勁既5萬 up 都得
再加多Capture Card 駁落另一部電腦 先出直播

所以我都想睇大灣駒 買撚左d乜 定做撚左水魚. 要玩到家空物淨
碌撚: 仆街又咬春袋?
所以見佢尋日篇文即使幾犯駁,易地而處,佢放咁多心血喺度,其實值得體諒
搵個探土老總反共的我睇睇

你條益狗可能連前十探土老細係叫咩名都唔知
全盛時間熱時係人多過myradio好多
條友咬完熱狗
現在講咩尊重薑哥放barry ma

所謂夠姜至啱聽得幾千觀眾累計

barryma檔生意咪又係食中港走資潮,條友都少左屌藍絲
屌還屌唔該有返啲理據
嗰頭屌完黃毓民玩資格論
你而家就非黑即白批人地係益友
仲要自己用返資格論

見你用過榮主呢個term都知你係前青山派熱狗啦咁多嘢講
我咁樣屌你相信你都唔會覺得係合理論點啦
講la賤種
邊班咬基建水反共
見有黃毓民fan講應該一早摺左本土最前線
話個節目少人睇,主持講野又差
傻啦你,黃毓民開呢個系列你估為錢咩
同熱青分裂後,無得再玩永續,
佢咪要有一個新既立場,咪用隻本民前藍
拉番幾個本土撚當自已立場
不過戴曬頭盔話自已只係俾佢地開台
佢地有言論自由想講咩就講咩
呢幾日成班假ACC係度狂9UP 咬基建水唔等要需要奶共

當你無常識,當你撈基層工種
好簡單,搵邊一個基建商人, 中港車水係反共再講,奶共奶到上報表忠就大把
3千益狗連一個反共基建商人人名都開唔到

至於屌9我叫條友係榮主就係熱狗仲好笑
小畜牲業餘奶茶控剛剛唔撚係扮中立話我標籤人?現在又講緊咩

大灣駒狂用國民黨詞語依你logic直頭入埋黨la on9仔
我係話我標籤你你都唔滿意啦
唔好自己get錯就塞落我把口到

仲有個point係你自己提出
唔該你自己提論據佐證
你話我提唔到證據反駁你個「point」就係你啱
同共產黨疑點利益歸於原告有咩分別
我叫你冷靜啲唔好拉埋啲垃圾point鳩屌
就即刻要搞批鬥

得罪講句你同大灣駒一撚樣咋
總之你啲point就啱哂
一唔同意你就係反獨益友
物極必反

佢成日話幾多 view, 講真人地其他台 live 無咁多但係做得起.
廢老台 d100 得果十幾 view 點解做得住? 因為人地唔係靠 live stream 重有 Radio App 同課金. 成個台唔係只講政治重識搞下旅行團 cap 水.

你個台當初係係靠屌熱狗再次炒起, 但係問題好多人唔係聽你為屌而屌嚟聽. 好多係熱狗政治難民比你屌醒左就變左個人崇拜你.

連登會員過廿萬, 點都比你個台千幾個 "觀嘗人數" 更廣更高. 你咪入黎連登對駁囉你咁有道理. 何必要係一個圍爐台打飛機?

只論政既媒體注定會係小眾, 重有教徒好易流失. 因為你要不停由一個極端再衝破創造另一個極端先留到人 (好似睇咸片咁), 否則你既受眾會習慣左個極端覺得你悶而另尋歡愉.

重有碌撚係從來唔會比任何馬仔個風頭勁過佢, 就好似老毛咁 (當年我一早叫呢班綿羊做黃衛兵) 所以地圖炮最終只會物極必反
同埋你條垃圾黃教徒
好心查清楚資料再9up
香港最大力唱9人恩主榮主其實係燒山,又想屈燒山熱狗?

見灣駒狂屌人好似好得意就沉迷
連基本事情經過都唔q知
你班人就係一班是非不分又無知的人
咁你答到我未呀
我唔會阻止你用啲合理嘅point屌仇/黃
你屌黃毓民雙重標準/唔撳住大灣駒我都好認同

但係你一邊攞埋哂啲冇乜證據嘅point講
一邊將所有challenge你嘅人標籤成益友再搞批鬥
咁我冇理由雙重標準屌大灣駒唔屌你
定係你唔俾得人屌
過千人睇live
過萬人重溫
其實熱時顛峰時絕對有

我幾認同樓上分析
益狗根本係熱時散水後的收容所

只要幫手屌我想屌的人
唔理內容犯駁,對主持人的利益衝突扮盲
咪就係熱狗果套野
你自己都識講啦
你個point咁犯駁
如果我唔向你開火由得你鳩屌大灣駒
同熱狗係會冇分別㗎

2019喇,唔好倒退返去2016嗰陣啦
如果真係要講收視
Myradio除左黃毓民嘅台都可以摺得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞