其實大灣駒政治生涯已完(4)

1001 回覆
28 Like 19 Dislike
我咪年輕人囉,聽見大灣駒愈屌愈盞鬼,支持佢繼續屌
所以壽屍達咪DEL所有影片先發圍

打堂主係假, 想幫政府打壓查冊制度係真
中共班貴人不嬲覺得查冊制度係威脅

大灣駒連幫坐緊監嘅抗爭者組織都搞
老人家成日講捍衛新聞自由又屌記協立場唔夠硬

點知d細的劍指查冊制度,想廢記者武功

斷正益力豬又扮盲
鄭國進就係大灣駒力捧的人
有專用時間潑飯民屎尿
星火幫過踢爆黑警打人的sze sir出頭

任務完成, 斜坡工程加3
叫Cheng Kwok Chun 不如叫鐘國強
開假acc用假名做政治操作個facebook 一張真相都無
只係勁貼飯民支持者相欺凌人

黃教班私隱達人幾時郁Cheng Kwok Chun
他係溫鞭傅偉聰一向支持毓民,仇思達用查冊公開鳩達按樓資料就冇問題,堂主用查冊公開大灣駒扮窮係鑽探有限公司大少爺就有問題

鄭國進個分身ac嚟㗎
我主要唔係屌條友搬龍門灌水泥
2016年政府已經放風想封死查冊制度

自稱反對派狂派牌比港共好唔合理
是其是非其非,
但我有個朋友
鄭國進係咩人,有無人真係見過
查左一個十年前犯刑事自殺釘左, 一個老的應該唔係

會唔會好似興旺陳係化名
以前選過區㗎 真名來
https://www.inmediahk.net/node/1039101
thx,好在輸左
呢個又唔好屈佢,真人黎
上次區選代表東九龍社區關注組選區議員
陳國強班區佬都疏遠條友

herman to圍得勁,但共同利益係益狗有後生
台長出文話恥與為伍
啱嫁,你班友當初攬熱狗都清走曬班港獨青年
唔差左清多次
道貌岸然偽君子
即出文附和果位Debby Kong

FACEBOOK只有大量MYRADIO宣傳品同幫黃教追殺屎泰
咪就係比花膠台笑少人到搵人扮支持者
唔係,鄭國俊以前跟陳澤滔 ( 今日跟仇思達專做網上潑污水 ),曾經參加過秀茂坪南區議員選舉

呢個係真身黎架,2015年選過觀塘區議會。佢而家專係做仇思達頭號打手,四圍辣火頭。當然佢都係反港獨架啦
又係避重就輕
台長你有無講過禁止人講港獨?談港獨等同攪私怨?

你聲稱唔想MY台涉及私怨
堂主可能係講統獨問題,你又知人一開咪就會屌教主同賤駒,根本以己度人
睇嚟要表忠
啤梨同台長都要出聲
講咪講係都要屌下民進黨先安心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞