其實大灣駒政治生涯已完(4)

1001 回覆
28 Like 19 Dislike
獨立屍考支持傻根, 陳興旺指揮批鬥

[url]
[/url]

#精人出口 #傻人發現案
要不是毓民
毓民果班寫手包括梁錦祥護短撐大灣駒實在太明顯

話撚左佢班益狗根本好多都係前熱狗,呢班傻鳩無撚腦架,中伏只會中完一次又一次
連咩黃天擊殺,國師作法都會信/曾經信過既人,仲可以有咩獨立理性思考可言
寧願撐大灣駒都唔做和事佬,呢個台啲人係幾咁心胸狹窄吖唉
1帶挈你地,俾機會你地發聲,同提昇咗你班冚家剷嘅知名度咋!
2從來只係睇毓民同台長嘅節目,唔會睇你地嘅閪節目㗎!

自爆係老人院開咪根本無撚用
真係熱狗事件翻版
當年熱狗都係搵d理由屌到本土派離開myradio同黃毓民
今日歷史重演
大灣like要比錢淘的
老人家姑寒
唔係話幫碌撚
但係花生台啲野真係信唔過
要記住愈俾人屈得多,即係證明愈多人根本駁唔到你
佢自己自爆咗啦 使咩你去查
上面相中人物係陳海琪唔係 cat cat leung 唔好搞錯

黃毓民知名死忠支持者 Cat Cat Leung

https://m.youtube.com/watch?v=Thw-WryS5Dc
連碌撚座下師爺都岀文幫仇狗
睇來今晚踩場真係行刑
事緣
22/3 韓國瑜訪港入中聯辦
25/3 毓民於毓民踩場發表對韓國瑜訪港入中聯辦首次表達其看法
30/3 盧斯達撰文 韓國瑜與談韓「資格論」,批評韓國瑜入中聯辦如同當年民主黨入中聯辦
4/4 毓民於毓民踩場批評部分本土派港獨派沒資格屌韓國瑜
13/4 盧斯達再撰文 歷史悠久的失敗主義藉口:中國軍隊駐在香港,意有所指指出黃毓民於4/4批評「本土派沒有論述」
13/4 仇思達指摘有人想將其妖魔化做「泛民」
14/4 仇思達指摘有人寫文章「指韓罵毓」,或者將失敗情緒發洩於其身上
14/4 仇思達於video live指摘有人妖魔化神駒係「泛民」,並嚴正駁斥。
15/4 仇思達上載14/4 video live至其「本土台」YouTube Channel,標題道出批評其者為盧斯達
18/4 13:13 仇思達指摘有人背後煽動朋黨造反,寫文章放毒,策反祖師爺追隨者,最終目的架空祖師爺,搶奪話語權
18/4 23:30 仇思達於video live公開盧斯達及其他人Facebook對話,指摘盧斯達反黃毓民骨,正式與盧斯達決裂
19/4 - 23/4 仇思達繼續挑剔盧斯達,包括指摘及挖苦其「剽竊」、寫錯字,有恩不報等。盧斯達沒有公開回應。然而網上掀起各種罵戰
23/4 Joe Yeung、盧斯達、一名蠔涌義士反擊仇思達,揭露其為工程公司負責人,指責其打擊港獨派士氣、恃強凌弱、熱狗化等。惟最後Joe Yeung 對黃毓民說「施恩莫望報」備受對方評擊
23/4 黃毓民稱自己對Joe Yeung入獄時伸出援手乃義舉,不算施恩亦不求報恩,但對Joe Yeung回應大為失望。仇思達5分鐘後緊隨黃毓民斥責Joe Yeung忘恩負義
24/4 仇思達就23/4三人指控怒屌。其間多次提及收聽數字
24/4 周竪峰、無妄齋辭去myradio主持一職
25/4 Myradio台長梁錦松於癲狗日報發表文章,題為「含血噴人 栽賘嫁禍 港獨青年人格墮落 MYRADIO恥與為伍」

若有闕漏請自行加上
毓民打算借熱狗清算本土派,點知毓民因為連三萬幾都唔找數俾鳩達搞到熱狗連毓民都咬埋
求仁得仁,毓民終於可以名正言順去攻擊大灣駒口中的 ( 急獨派 )

22/3 仇思達facebook出status批評韓國瑜
要不是毓民救濟你們,你班廢青就仆街了
想講吓黃毓民對香港未來嘅立場。
港獨:佢話咗唔支持(唔係話冇可能咁簡單)
一國兩制:佢咁day one就屌
共匪一國一制:我信佢真反共,冇明確證據話佢投共
歸英:提都冇提
其他方式我諗唔到,佢又冇清楚講明。
排除哂以上,咪淨低中華民國統治囉
所以堂主篇文話佢搣唔甩反攻大陸,大一統陣除,如果呢啲民國幻想破滅等於佢白過幾十年,我極之同意
原因可能係堂主同林匡正接受D100訪問, 碌撚開火
第二個post好似話林匡正有道謙
之後靜咗一排, 後來先有韓國瑜事件
班人痴痴地
咁撚少view既台都叫帶挈人地
咪唔好益人囉
我睇你整啲乜野填左個air time
咪講到益益聲
頂到盡都係互惠互利咋
好高人工呀而家?
果班人係咁清君側話人忘恩負義,最後結果肯定係myradio愈來愈縮,至於大灣駒就會繼續反港獨吸引廣東人支持佢
真係熱狗事件翻版
當年熱狗都係搵d理由屌到本土派離開myradio同黃毓民
今日歷史重演
毓民打算借熱狗清算本土派,點知毓民因為連三萬幾都唔找數俾鳩達搞到熱狗連毓民都咬埋 ( 大灣駒打熱狗係因為熱狗咬毓民先至出手 )
其實同邪教一樣
迫你同反黃人士絕交
唔比你去其他平台防止你轉會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞