其實大灣駒政治生涯已完(4)

1001 回覆
28 Like 19 Dislike
把撚閉,唔係仇思達激化矛盾,我就唔信班主持會走人
有班益狗仲用鬼acc 9up 話[有工程朋友話開探土公司唔需要政治表忠]

比我質疑就潛水連acc都放棄埋
淨係識玩人格謀殺
收皮啦

btw其實當年同老燒都係咁~
由頭到尾根本就係大灣駒做左熱狗二世清君側搞風搞雨,然後擺毓民上枱
佢幾撚大力話班獨派啊?垃圾、廢柴、急獨、冇本事
有班益狗仲用鬼acc 9up 話[有工程朋友話開探土公司唔需要政治表忠]

比我質疑就潛水連acc都放棄埋
Day one堂主出完失敗主義篇文之後,仇狗開台就話寫文論點互駁無問題,不過佢‘’一眼就睇得出‘’篇文係‘’指韓罵毓‘’就開始鳩咬,無理過篇文了

所以隻賤種傻鴨今朝出post話咩歡迎回歸理性互駁,收皮啦咪又係玩誅心論
本來就算碌撚屌柒獨派讀多d書,班獨派都傾向尊重佢老人家收聲,反駁論點都唔開名
但大灣駒仲日夜狙擊先搞到咁
呢個咪熱青城的恐怖
我查過有班益狗撈工程,咪就係扮盲附和
毓民真係好護短,次次攬佢鍾意果D人都會攬到尾
鳩達開始清算佢身邊D人(甚至去到marco)果陣佢都扮睇唔到,後尾搞到佢老人家先吹雞反佢枱
大灣駒食熱狗話咩熱狗主音係銀行做經理會係黃洋達樓按出古惑

呢d講法根本係顛撚左
區區經理邊干擾到銀行運作

結果叫條友唔好亂講的銀行益友比人block左
D益狗真係廢到,堂主淨係SOS reader d訂閱都$16xxx/月啦
行業咪就係寫文lor 屌你老母,你估係你大灣駒太子爺咁得閒廢up咩。
下下要爆人真名括住筆名,好撚肉酸
用下個腦都知啦
詐騙罪黎
唔係真係咁講掛
黃教歷任靈童無一個好下場
比你上位教主企邊

等睇白卡cat開大灣駒波
返工返工,返懵左咩?人生存既意義就係返工
班人就係想起堂主資料再滋擾人
社運模式
70s 愛國保釣
80s 教師集會
90s 愛國遊行
00s 本土運動
2014 政改佔領
14後 網絡輿論

14後社運永遠無法滿足
你80s社運既標準
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞