其實大灣駒政治生涯已完(4)

1001 回覆
28 Like 19 Dislike
有條叫Mui Ying Ling Allard不停洗chatroom扮人多
扣左呢堆疑似工作人員
剩下comment高度相似
由頭到尾都攞幾多人聽打飛機

TVB夠佈埋幾多人睇節目啦,唔通跟手同其餘三間講我收視多撚過你,收檔啦
一定要上去phone in啦,仇狗唔會睇其他指控繼續縮入個台唔搞抗爭,一於就見獨派抗爭者就屌,吹撚漲呀
D益友,老實,聽咁耐日子,唔係游離黃絲老人家,就係藍絲老人家,仲有就前熱狗冇腦人。 屌泛民就係最大公約數。

可能我主觀,但觀察好似真係咁。。。
李怡e家都係毒果寫野
仇狗會唔會叫晒全體同事留低ot 撐佢直播
屌!陳浩天你如果會離開或者大大力屌7無敵神駒我會gur好多,佔中輔警喺佢班人眼中被貶低到咁,唔係話當初因為冇人嚟幫拖先俾人話輔警咩?
都唔撚知邊個不願面對事實
你覺得 係依度打下飛機 仲有千二人
FB LIVE D人去哂YOUTUBE 無問題咪得囉

大灣駒 就係有你地依D無腦 不願面對事實支持者...死得仲快
呢個真 中大型公司好多都係工廠大廈
一句到尾咪係同毓民友好就當睇唔到
毓民唔滿意既就任屌
好想知毓民仲會攬到呢件負資產幾耐
好多時其他人俾毓民屌兩句都會尊重佢老人家唔駁咀就算
但下下就俾仇狗發大黎屌搞到落唔到台之後兩邊變左對立面
mktomchan​唔俾佢請某d人上來,就係唔想myradio有人節目講私怨麻

真係好撚好笑的logic
https://mobile.carousell.com/mktomchan

再睇下條友平時買咩書
只有心靈空虛先需要雞湯與邪教
FYI

fb+youtube有兩千人的

盲反都醒目d 清醒d 反仇軍
屌, 佢而家D口吻勁似我個奶共老豆, 話D港獨友鼓勵人去衝

變撚左做廢老,成個台聽眾變左做中年人同廢老
勁似何君堯的君事行動live
https://mobile.carousell.com/p/%E5%B1%B9%E5%B1%B9%E5%B1%B9-%E7%A5%9E%E9%A7%92%E4%BB%87%E6%80%9D%E9%81%94-178057611

mktomchan​條仆街20蚊賣走大灣駒本垃圾書
雖然係垃圾書,但條友放20蚊擺明係踢大灣駒春袋
都唔撚知你盲定我盲

是但啦 隨便啦 大灣駒有二千人wo 笑撚死
屌你 我都仲未計雙開 fb+youtube

BTW 我都唔撚講話咩買viewer 啦
人多就岩 共產黨無錯啦
非獨同反獨係差好遠啊,成班益友
Sony The Best索飯最高​最on9 話你前列線病, 性病。

呢樣野hkgolden server有紀錄
大灣駒唔認係有誠信問題
屌你 大灣駒 教架
是其是 非其非
喂 fb+youtube有兩千人的
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞