其實大灣駒政治生涯已完(4)

1001 回覆
28 Like 19 Dislike
天天天藍係國民黨員,唔摺得
明明大灣駒fb狂cap我屌人搵童子軍郁我

但班鬼acc全部唔認益友

可能班益友都知呢個身份臭
仲嚟喎你
你都知自己理虧唔應我啦
無聽陳浩天講左咩
不過已我理解碌撚係唔比佢地批評韓
就算係楊做錄播節目如果跟佢跟碌撚一齊吹奏一樣會岀得街
跟左碌撚咁多年實識醒水
個時插佢只會比而加批鬥得更慘

ps其實我覺得碌撚吹奏韓個時有小小張自己代左入去
1 仇狗擺明有人過料比佢收菊花達皮,碌撚開火教徒歸邊後熱狗個所謂人多有幾多水份佢一清二楚啦
2 比面姜哥後來唔係因為幾多view有幾勁
係因為仇生係一隻碌撚忠誠既狗
正如當日尤達開哂佢名來屌佢都會忍唔還拖
新嗰集的確我覺得係稍為收咗火
我估都同呢單嘢同埋黃毓民有關

但係好老實講我覺得今次獨派對應得未夠好
立論都有啲位係唔好
而我咁樣講完就已經俾人屌係反獨益友
咁事實除左熱青城班垃圾的確無咩人會講呢d名
有無人發覺仇仔個Facebook 少咗好多人課like
而家2 300個左右,以前有幾多都唔記得lu
燒山成篇野講恩情財務都無人講?
唔好拉埋青年新政落水, ok?
咁睇就算碌撚無開聲要求都好佢都係買佢怕個隻
唔想做下一個盧斯達
同意過多既個人情緒發洩好難做到好既立論
同埋會好多位比入入同spin
其實係睇佢.講咩
同埋益友結構轉變嗎
走左推後生既入堆退休人士同大灣區益友唔會玩呢d
寫文講碌撚呢d野就有
但用榮主呢d名稱呼碌撚就除左熱青城外就無咩人會咁叫
即使係人社都無咩人咁叫佢
話人無業揾好多,話自己有公司家空物淨。

我屌,係唔撚係平行時空
算吧la你

燒山講條友恩情要脅又唔理
花膠台索咩b咪又串條友恩主心態

根本就你衰左仲死頂
http://videoplas.com/%E7%BE%85%E5%86%A0%E8%81%B0%E5%BE%97%E7%BD%AA%E8%87%AA%E8%B2%A0%E8%80%81%E4%BA%BA%E9%8C%AF%E5%9C%A8%E5%93%AA%E8%A3%A1-%E5%A4%A7%E7%8F%AD%E7%99%BC%EF%BF%BD-IhTyDku4BbA

羅冠聰得罪自負老人錯在哪裡?大班發動批鬥是出於恩主私心

香港政治屌9班老野恩主心態係好常見,我都唔知點樣無
其實你識唔識分咩係批評咩係稱呼花名呢?
最理想當然係咁,但佢地咁燥都理解既,尤其是堂主,屌你熱狗個陣又係咁仇狗依家又係咁
咁做工程嘅,一定親政府,因為有工程開先有工開。 但其實都係做生意,真係未必反共定親共,最緊要係有工開有錢收。
古有大班怒屌劉細良忘恩, 後期開河童波又玩同一手
可以進入互屌通常有關係熟你套野,難論點對駁秒對方
況且主流香港人多於300字又話唔想理
所以不嬲就係成班老鬼玩人情高利貸

而恩情界頭號kol就係大地恩情黃老邪
熱普城分裂後黃教大勝, 扮本土更加成班傻仔中伏護教

後來'恩主'呢種隊正某人死穴的野咪次次一講就比高燈班盲粉潑屎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞