其實大灣駒政治生涯已完(4)

1001 回覆
28 Like 19 Dislike
學獨聯跟泛民大隊舉香港獨立旗,垃圾!
第一句已經fail啦反仇軍
後面都係廢話唔洗睇

賺政府錢=港共?

做公務員又係投港共?

讀多d書先學人鳩up啦傻仔
你見竟然有人扮問問題質疑鑽探係咪一定同政府有關就明呢班人幾恐怖

唔通家居換馬桶CALL探土佬咩
反仇軍可唔可以高水平少少

呢到d益友都輕鬆駁臭你

唔怪得唔敢phone in獻醜
屌真係冇問題,但佢屌親係本土派抗爭者、泛民同港獨派。佢相對地係勁少屌港共同建制派,佢本人亦有對文匯報同葉劉淑儀情有獨鍾,公開支持2個建制派中流砥柱,加上佢家人係政府工程承建商,好難相信三件事係冇關係。不過課金同人格謀殺始終係佢最柒既嘢
呢個其實真係一半半
飯民班友因為參與群眾少左咩人都殺
但其實飯民又會比學獨聯拉落水比人話港獨水洗都唔清

所以暫時都難講學獨聯是否完全錯誤
原來仇思達可以因為支持葉劉同文匯報就可以任意屌人,失敬失敬
fuck you啦,咁咪即係合理化自己第日收共產黨錢囉
喂,好簡單,你就快餓死,有個跌落地wu jo咗嘅包你食,你食唔食?有得遊行點解唔遊行,靠大灣駒播獨啊?
仇只係碌撚打手……
葉劉淑儀係前保安局局長,係一個廿三條推手,先唔講新民黨係咩,相信普通香港人有留意新聞都知葉劉曾力推廿三條,平時屌人咁勁既仇思達竟然支持喎,好勁喎
大灣駒間唔中都會柒一次?大灣駒中過幾次回力鏢

今晚嘗試下整合大灣騎柒事回顧

寫錯一個字等於讀寫障礙,仇思達反駁人有獨有方法
加入帝制派大利益
唔係人人似大灣駒咬到基建水

建制二打六見學獨聯泛民搭膊頭一定篤

有時攪政治靠感召無用,特別香港人比較自私
拉人落水仲好
盧斯達寫錯悔辱->讀寫障礙
台長寫錯不設實際->???

Goodest logic
加埋#65please
大灣駒柒事實在太多不斷盡錄

唔係話唔想支持你,但係一睇神驅重溫record,說好的"屌親都係本土抗爭者"

有幾多個係本土,幾多個係抗爭者

文匯點聽都係笑鳩佢要睇本土台拎本土派既政治料,點解有傻仔會真心膠信係支持

葉劉就真係唔記得幾時提過

屌,講到最後又係話佢公司有接政府工程,知唔知全香港幾多間公司有呢d資格

咁係咪有證據佢公司有優待,咁公務員係咪全部都係收政府錢,唔屌得人?
大灣駒今個月將所有 YouTube 舊片刪除
你嚟啱,成幅圖全部笑泛民,但原來一個反政府同中共post,果然有point

作為一個本土派,撐咗文匯報同葉劉就可以話玩膠,撐完建制派就妄想可以收返個立場?幅圖喺上面,自己慢慢睇

曾經有個海關人員撐佔中就被人炒咗,而根據你呢幅圖,仇思達開咗咁多日台竟然冇反政府,佢家人又咁啱又同政府有生意來往我並冇話優待,不過佢獨有既撐建制立場為佢帶來更多生意
當日條友食熱狗唱契弟榜
秀姑PORT條友首歌有'支那人'係辱華

條友淆到DEL POST同PORT死YOUTUBE BACKUP

呢稱淆底行為明顯係春袋加按左比中共
泛民有屌政府但受仇思達猛烈攻擊,仇思達本人有撐韓國瑜入中聯辦同冇反政府,卻可以理直氣壯屌泛民屌泛民仲用心過屌港共
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞