其實大灣駒政治生涯已完(4)

1001 回覆
28 Like 19 Dislike
Cow Lui 捨施恩取義?即是教主做錯嘢?
如果是你屋企,有朋友話黎你屋企開台講對香港政府武裝革命買軍火及講神駒做什麼工種起底,你都覺得是無問題及影響言論自由,那麼教主對你的栽培真是枉費。
#教主叫你們睇多啲書又唔睇

咩叫影響言論自由
益狗咪再用鬼ACC
公開查冊點影響言論自由?
大灣駒LAND SEARCH 汪洋依此LOGIC都係影響言論自由

https://www.facebook.com/profile.php?id=100011712100097
因為韓國瑜搞到又互屌真係好on9
碌撚就係要呢d狼狗幫佢咬人
佢一開始罵兩句從來都係用來比訊號班狗咬人
可惜狼狗始終養唔熟所以碌撚自己幾年就爛一次春袋
你又真係信呢個係主因
好明顯呢個只係借口、催化劑,
真正原因得佢地先知
踩毓民場:當日邊個話乜都俾講?點解評毓民都唔撚講得?唔評得講真我都覺得冇問題,毓民始終係人,咁最後有冇爛仔咁毀壞myradio到運作唔到?
條氣唔順:前日咪開左拖囉
唔俾講港獨:當日邊個拍枱笑住講政府拉人封台「煮到埋就食」
請港獨:點解上列請得,盧斯達唔可以?
上過唔計?:咁今次盧斯達點?我唔講盧斯達啦,咁關sir而家點?
錄影:個個都可以係何志光啦,咁做直播把撚咩
韓狗入中聯辦:大家個動作都係入去,理撚得係公開定隱密
民進黨談判:從來冇話過佢咁樣岩,行為一樣仆街
台長評論:你講邊篇,我少跟睇台長既文,請貼link,睇得到就睇,有邏輯言之成理就算唔同意見都可接受
盧斯達文章:計咪因為佢兩篇文有邏輯言之成理囉

有冇好似台長仇狗咁回應漏?
笑撚到仆街
我撐你地屌9仇狗成日清算
呢家講真相=益狗
無言論自由咪走囉咁多阻礙
但無言論自由=開火屌9 MYRADIO咩邏輯?
無支持國民黨=批評國民黨又SPIN去支持民進黨
答我,毓民係咪神?係咪毓民唔會錯,錯嘅只係你地班唔聽佢點嘅後生?

我頂唔順喇,成班友變晒做藍屍廢老講野,長毛上身。各位真係可以睇下大灣駒同毓民吸埋啲咩支持者
有乜好笑?你咩邏輯?開頭又話有言論自由而家又話無就叫人走
咁即係有定無?同埋你講果D叫論點論據,唔係叫真相
你話唔係益狗,好啦咁唔叫你益狗
開頭俾言論自由,而家唔俾,仲有呢排俾毓民仇狗差在未開名指住黎屌,走果陣講事實講點解走又唔得
最後講黎講去又係毓民唔屌得既論調,真係好撚厭
最後果句唔知你想表達D乜
無爛仔咁毀壞myradio到運作唔到=比哂面
唔俾講港獨,依家怕啦 唔講得垃圾怕取締嗎
入得去中聯辦=理撚得係公開定隱密
台長評論:https://maddog.myradio.hk/2019/04/25/%E6%A2%81%E9%8C%A6%E7%A5%A5%EF%BC%9A%E5%90%AB%E8%A1%80%E5%99%B4%E4%BA%BA-%E6%A0%BD%E8%B3%98%E5%AB%81%E7%A6%8D-%E6%B8%AF%E7%8D%A8%E9%9D%92%E5%B9%B4%E4%BA%BA%E6%A0%BC%E5%A2%AE%E8%90%BD-myradio%E6%81%A5/
盧斯達文章=邏輯言之成理
無言論自由咪走 咁多阻礙
但無言論自由=開火屌9 MYRADIO咩邏輯?
點解會無限放大呀
好似錯撚哂殺你全家咁
我支持你屌大灣駒
MYRADIO怕事取締又比你獨派好似大灣駒屌到一文不值
我一定係益狗啦
獨派=一定啱
佢地而家都MON撚住POST啦,大家因住好似關SIR之前咁失言又俾人CAP圖放大黎屌
咪屌囉,而家屌唔俾言論自由
我支持你喎
係成班好似大灣駒非黑即白ON99都唔屌得?
益狗未食藥
https://www.facebook.com/catcat.leung.7146

Cat Cat Leung
1 小時 ·
屌你地班臭獨撚老母臭閪!
咪撚睇得自己咁高喇!

毓民俾你地喺Myradio做節目,係帶挈你地,俾機會你地發聲,同提昇咗你班冚家剷嘅知名度咋!
你地仲要反轉豬肚誣陷毓民,簡直禽獸不如呀!

我從來只係睇毓民同台長嘅節目,唔會睇你地嘅閪節目㗎!
Myradio都只係靠毓民及台長頂住咋!止以你班臭獨撚就食屎啦!

救港?救撚吓自己做番個「人」先喇仆街冚家剷!
😠😠😠

咁樣其實真係純粹情緒發洩
不過我都理解佢既都忍左佢成個星期
屈埋屈埋個心唔舒服遲早都係會爆
同埋仇生個底我覺得佢地唔係呢排先去起
應該佢地圍內都一早知分分鐘仇狗自己同佢講都唔定
記得仇狗爆菊花達按樓之後都有班人係高登不停講仇大哥接政府工程
之後佢就扮有私事暗示有人搞佢屋企消失左一排
之後岀番就同爆菊花達按樓單野一樣無哂下文
大灣駒我都屌嫁清算過多
但上面係獨派言論就撐
其他=錯
同大灣駒有分別?
同啲大陸人嘅恩主論一樣,我俾生意你做你班香港賤民就唔好反我
David webb查冊查咗幾十年啦
大灣駒on99亂屌=益友
問支那買東江水=大陸救濟
支那人落黎買野=打救香港人
backup佬提升達哥知名度
facebook叫人俾like攝影師當報酬
仲記得仇思達公開揚言退網,點知唔夠一個月就出來咬黃于喬

果班人係咁清君側話人忘恩負義,最後結果肯定係myradio愈來愈縮,至於大灣駒就會繼續反港獨吸引廣東人支持佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞