其實大灣駒政治生涯已完(4)

1001 回覆
28 Like 19 Dislike
盧斯達從來都無係公開場合講私怨野,所有野都係有「公共性」,講國民黨講獨立路線論述,從來都係得仇狗係自己個台到講私怨野,唔撚知「踏場」係點撚樣推論出黎。
其他自己聽
你呢個佢有講過
都話FB
仇狗.....就on9唔洗講啦
要睇返事件源頭
又係明明只要做大既叫停,就可以小事化無
但就由得爭執不斷升級,變成泥漿摔角

熱狗事件都係類似
叫乜9停,叫停大灣駒咪到大灣駒叛變到時真係熱狗事件2.0
唔信。
大灣駒會逆神嘅旨意?
佢老人家跟本比仇狗扯住跑
重記得有集踩場老人家話踢大學生被踢出校不公義
直到仇狗領導輿論佢老人家都要收聲
反仇軍 :呀碌撚 你施恩莫望報啦

賤種
白痴,佢當日查得熱狗,人地自然查得佢。戇鳩鳩咁。
仲有,大家一向都係屌佢當初聲聲大話寧願摺左個台都唔收課金,而家中曬回力鏢之嘛。
大灣駒最叻搬龍門。
成件事好少事
老實講
但仇狗煲到好大
on9
up左15分鐘淨係識人格謀殺,事實事件一件都無回應過,淨係識話人地唔識言論自由,大佬,你無講過唔準講國民黨所以唔涉及言論自由 同 你講過唔準講國民黨不過咁樣唔涉及言論自由係兩回事黎。

到底有無講過唔準講國民黨呀屌你老母黃碌撚
所以話大灣駒其實係豬隊友陰碌撚一鑊
重聽啦ching 成個鐘
有巴打指出咁曲都分唔到,定還是你低質呀
簡直將老懵懂當係武器流星硾咁周圍打
我自己係圍內group講老細不是自high
比人拎去爆料
跟本就係截取既果條友小人啦

但仇犬ko9達呢件最大既反骨仔
的確對老人家恩重如山
都明白點解寧願殺主持都要保住仇
搞人:歡天喜地
被搞:呼天嗆地
自從反熱之後
大灣駒好似得佢有權去判邊D係本土邊D唔係
林匡正打上D100好似做錯事咁
再打上去佢個台叩頭認錯先原諒你
Barry ma吹到自己咁把炮
係神大灣面前都唔保自己條𡃁
我真係問過工程界朋友,香港嘅政府工程目前都仲係價低者得,至少同我淺薄的認知冇矛盾,所以做鑽探公司嘅老闆係唔係一定唔可以反共,我唔敢咁肯定。
仇狗屌柒左香港癲佬力量未?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞