其實大灣駒政治生涯已完(4)

1001 回覆
28 Like 19 Dislike
面對公眾啦傻仔

圍乜野 你有point講到說服人自然有人撐你

只可惜
清算大隊長搵埋大陸人篤加黃教總動員都無1500人
明顯散水局
可惜仇思達只係黃毓民既打手
廢老q唔計單程證立場其實行得前過大灣駒
咪同堂主尋晚講一樣架
道理邊度講都一樣

洗乜打上去回應佢
唔打上去就屌屌貢挑機mode
上面有個comment 公道,都唔係同路人做乜要打上去益佢,之前林匡正上D100俾佢咬撚到
上連登屌人唔面對現實
係架,有POINT自然說服到人,結果毓民撐韓咪屌走哂D人囉
賤種益狗屈人向肥佬黎投誠

真係水平極差的社會垃圾,只會潑屎水
又話無證據唔亂講,向肥佬黎投誠又有無證據呀
依加得返二百六十幾
快D去擁抱碌撚 屌鳩港獨啦
之前 就跟碌撚 屌鳩本民前 反骨
岩撚哂啦 依加玩撚完了
堂主2013年已經喺毒果寫野啦

你大灣駒2013年果陣唔即時屌?到而家反面果陣至話埋黎智英堆?
毛利輝​唔好俾我批中,周西鋒好快就跟住講施恩莫望報

益狗又想製造新受害人
其實my radio依家仲有咩主持剩?

屌你大灣駒,你屈人就唔使本,大大個證據喺度,你一陣就話「唉嗰啲人攞到呢啲就當寶」或者求其say sorry,你捉到joe yeung講施恩莫望報咪又以為如獲至寶
因為講到去對家度寫野出糧,黃老邪先係業界第一
剛剛睇緊節目先睇返周“豎”鋒個Facebook status係和平分手,不過言語都帶出係如果要審查住做節目就好無癮
佢自己咪又係同文匯互含
班人想清算本土最前線所有離教主持

你不清算郁粉,郁粉會清算你
指韓罵毓都入得
和平分手咪又可以講成反骨,差在未講出黎啫
bonnix ching咪又比益狗滋擾

班生番根本同村童一樣周圍攪事
嘩 估唔到咁少人聽
屌你算撚數啦 佢之前都係睇FB 人數作準架啦
就算比你拎埋youtube條數...都係得千二人(都仲要唔知有幾多係水份)
以前的二.三千人呢?笑撚死大灣駒
其實我相信仇思達窮極有限之餘仲幾富貴
我見過唔同工程公司嘅地址,好多小型工程公司個地址都係用老細屋企做office通訊地址,但係仇生有錢租寫字樓,仲唔係工廠大廈,所以佢公司唔會係小規模,佢亦都唔會係窮撚囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞