其實大灣駒政治生涯已完(4)

1001 回覆
28 Like 19 Dislike
屌完堆探土機器變封塵榜都似
quote葉劉支持6撚就係支持葉劉

如果可以咁計既話

statement 1 葉劉當年支持23條
statement 2 6撚當年反23條
statement 3 葉劉去左6撚個show支持佢

屌你,咁葉劉一定係反對黨?
無間道?

搵d似樣既證據得唔得,你話佢收錢,又話係未來先收

講一句就係支持,我以為文匯選緊議員,神驅去站台

打錯字就話柒

我講緊既柒,起碼係屌錯梁文遠抄橋撞曬車果種

咩打錯字果d,算鳩數啦,笑一下就不值一提

搞到個本土政治氣氛咁差,就係因為好多人都無論述,無正當宣傳,急功近利,又唔係政治既材料

獨派政治理念係咩,目標係咩,方法係咩?
連登連一個討論,組織本土或獨派既正經post都無,得d怨婦講埋d 政治八卦新聞,一成兩成得啖笑咪算囉。政治既重點係實際功績,名譽,同市民支持,3樣都無,就想搞3搞4搞政治,真係好撚天真。

唔係要你聽日就去做,政治方向唔係商業秘密,唔洗收收埋埋,因為你要吸引人支持。我知政府仆街,大陸仆街,但係我不見得現在既本土派可以給與到任何美好既願景或實際改變。

係連願景都無呀屌你,大灣區呃鳩人都會自吹自擂一下
MyRadio Hong Kong 直播串流
166 人正在觀看

真係得番老野
我出完POST講升到192人睇

所以班人成Q日講連燈無影響力真係...
自己敗走不得人心就抹黑
個人意見

韓國瑜理閪你香港咩,佢同中聯辦根本係互相摸底,今時今日亦見唔到實際賣左咩台
係班人玻璃心姐
韓國瑜識閪香港政治

但係飯民的確係入左去之後就轉馱
佢地重係香港人選出嚟

宜家本土重點係推理念,推方向,推行為,俾個願景其他人,吸人支持。垃圾會就唔洗浪費資源去選,入去又做唔到咩野

有人屌飯民多過屌政府有咩咁出奇,咪又係建制

仆街d講句,政府個個都知道仆街,今時今日已經係真小人。但係飯民豬係事實,左膠阻頭阻勢係事實,本土無人有似樣吸引到人都係事實

望呢班仆街同on9仔,我自己都已經放撚棄左香港既政治圈

明知本土個名已經臭,重玩咩屈紅色資本,屈收共產黨錢,玩陰謀論。好心做下正經野啦,搞下論壇討論下2047去向都好呀。
極偏頗,。。。台長講左個台唔係解決私怨的工具同場所,轉過頭就攻擊,係咪反轉豬肚一定要係屎,唔可以君子相分不出惡言呢?你當自己係君子定係__ 。。。。
點敢同你地做到朋友,一陣熟左為少少野嘈就不斷搵哂以前的事什至私隱去爆(暫時無唔希望將會有,要幫返my台澄清)
台長潛左水

MARKETING大亨用節目時間明顯攪私怨,表忠就扮見唔到
仲有巴打我係益狗,都想本住懶係是其是八掛態度問句:法國佬唔係教車師父咩?佢有開digital agency公司咩?
果條咩東
大灣駒公開撐文匯報都冇問題,大灣駒捉人錯字兼人身攻擊就冇問題,其他人捉大灣駒錯字就只係打錯字

大灣駒呢個名真係無改錯,大灣區就係佢未來既益友「客源」
黃教教鞭已經恐嚇人再出公司查冊查落去就告比豬潤專員知
其實花膠台班人想攪KO黃教好簡單, 用查冊查老人台主持
以肥佬的能力絕對查到最核心益友咩來路

一定查到大量紅色證據
你要反大灣駒大把野可以插佢啦,可以話佢反口覆舌,雙重標準,唔敢辱華嘅無膽匪類(連支那人都要改做芝麻人),但話佢因為係鑽探公司老闆,所以唔反得共,咁我咪去查證囉,初步答案係工程界接政府嘅 job 不嬲行開價低者得,你落標價夠低咪有 job 接囉,你咁把炮,咪講下點解鑽探唔行價低者得果套囉,要政治審查過先有job 接囉,你講得合理我咪服囉,唔係你只係9up 啫。
小罵大幫忙係政治上最撚誤導既一句說話

小罵既前題係對方可以大罵,或有所政治行動
所以市民係唔會小罵大幫忙,
議員口講反對,投票棄權,唔拉布,唔反對,就係小罵大幫忙

神驅最多咪又係YouTube一個,你 expect佢做到d咩?

杜汶澤幾千人睇live,咪又係得個屌字,市民有閪得投反對咩

張圖23段片,12段屌飯民,5段反屌盧思達佢地,1段call in,1段test run,其他係花生八卦野

叫專搞本土?
同埋佢講明佢係"監察飯民",佢自己都講撚到明,想聽屌政府咪去睇城塞,但係最後當飯民議員又一次阻唔到惡法既時候,你咪又諗下城塞會講咩,神驅會講咩

我好支持盧思達開台監察神驅小罵大幫忙係政治上最撚誤導既一句說話

小罵既前題係對方可以大罵,或有所政治行動
所以市民係唔會小罵大幫忙,
議員口講反對,投票棄權,唔拉布,唔反對,就係小罵大幫忙

神驅最多咪又係YouTube一個,你 expect佢做到d咩?

杜汶澤幾千人睇live,咪又係得個屌字,市民有閪得投反對咩

張圖23段片,12段屌飯民,5段反屌盧思達佢地,1段call in,1段test run,其他係花生八卦野

叫專搞本土?
同埋佢講明佢係"監察飯民",佢自己都講撚到明,想聽屌政府咪去睇城塞,但係最後當飯民議員又一次阻唔到惡法既時候,你咪又諗下城塞會講咩

所以我支持盧思達開台"監察神驅監察飯民",但係高質d好唔好,理據確實d好唔好,6撚夠成日俾人話收錢,無確實證據就只係鳩up,見到反對者咁低質,自然會少人反對

如果唔係就好似豬排學人做雞咁,會窮架(政治上)
大灣駒口裡說不身體卻很誠實

飯民就算唔郁國民黨班本土共
一到選舉班國民黨殘部咪又係狂唱臭你

先發制人後發制於人
黃教的惡行已經通天, 應該無咩本土支持者會再阻攔

已經跟唔切
啱呀,點會怕用少少錢去搵,但係搵到先出嚟講好唔好

佢地宜家只係搞鳩神驅份工同公司,唔係針對佢所謂既收利益

呢d野,美國叫fake news,呃鳩d傻仔信

請有證有據就報埋上報,報佢icac。如果唔係,都只係政治廢物既放屁

正面pig fight
大灣駒以為用查冊玩野好叻
做小生意做com sec都曉用,呃盲毛支持者扮pro就得

玩互查老人台斷得仲正,都唔知係計中計定二世祖on9累事
教鞭恐嚇話搵專員攪人仲好笑, 查冊係靈童玩先,好在教鞭係廢到大把人唔知係咩水,連出左post都絕少人知
只係監察飯民?之前大灣駒在 Youtube 屌柒黃于喬關蛇何俊謙林匡正舊片已經俾大灣駒 Delete 咗就當冇事發生喇
director唔一定係老闆

乖啦,google下先啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞