其實大灣駒政治生涯已完(4)

1001 回覆
28 Like 19 Dislike
佢地成日以為屌國民黨=民進黨支持者
點解益狗D回力鏢可以中得咁應
咩叫港獨青年人格墮落

姐係唔撚跪低認契弟起身走都人格墮落
呢個世上有無勞工權益

屌你的咪就係比大灣駒批鬥果班,其他人默默離開都比你蝦米腸屌

整件事情的核心大概是盧斯達不滿黃毓民批評其評論臺灣政治之淺薄無知。
明明屌緊黃毓民話條魚入中聯辦無問題
依家變左堂主俾人屌唔服氣搞事
果然物以類聚,都係咁鐘意斷章取義
做老闆先咁撚得閒
好撚醜陋

唔就文章理論而叫人讀多啲書又係你地
仇狗咬咁撚耐果陣聲盧粒聲都冇出叫鬧
上到去就有哂前設話人搗亂
忍仇咁撚耐條氣唔順俾你地限撚住講左啲難聽說話就係教訓

又話咩真理愈辯愈明,
咪有文章理論囉,結果呢?咪叫人讀多啲書囉,有理論過咩?然後執住私chat group放大
,私下不滿都唔撚準,有冇咁撚專制

係咪國民黨俱樂部好簡單,攞哂啲時評新聞比較藍綠既評價咪知囉,真係持平既話就一定大家有野好有野唔好架,咪即管睇下囉
啤梨條水都係國民黨
香港國民黨水最大係膠主,一CALL人全部幫手咬
奧雲LI有機會上MY台開咪
1睇到條友先前點講大話郁關SIR討好大灣駒
2 已經上過MY台講野

本土最前線反國民黨咪踢你走換人

換到女線水港獨支持國民黨先停
奧雲LI有機會上MY台開咪
1睇到條友先前點講大話郁關SIR討好大灣駒
2 已經上過MY台講野

本土最前線反國民黨咪踢你走換人

換到全線反港獨支持國民黨先停
仲敢題梁文韜
如果梁文韜被myradio核心狂屌唔識野,又連日被疑似毓民支持者攻擊,你估佢會點睇myradio?

點解對梁文韜可以咁容氣,對港獨青年就另一回事?

係時候整理下成件事
台長出文話恥與為伍
啱嫁,你班友當初攬熱狗都清走曬班港獨青年
唔差左清多次
道貌岸然偽君子
講咪講係都要屌下民進黨先安心
整件事情的核心大概是指控盧斯達不滿黃毓民批評其評論臺灣政治之淺薄無知。
明明屌緊黃毓民話條魚入中聯辦無問題
依家變左堂主俾人屌唔服氣搞事
果然物以類聚,都係咁鐘意斷章取義
連登個門檻好低

用gmail開都得
當年如果唔係清算到碌撚
佢地都唔會反擊啦
唔怪得兩台 節目老氣橫抽 講野成個老屎忽
大家都係熱普城嘛,你點知一開始嘅清算行動黃無授意?只不過毛賊搞文革搞到好成功,可能佢想搞清算行動但最尾唔小心清算埋自己
但係邦力有碌撚座下刨馬書童岀聲幫佢打狗頭
本土最前線呢幾個就無咁好彩
屌上面咪又係雙重標準
比你上自己個場踏黃毓民本人?on9?
條氣唔順唔出面屌9仇狗?
myradio有機會取締禁講港獨=唔俾講港獨
有請過梁頌恆、陳家駒、關SIR=唔計請港獨
關SIR仲要前個月上過=唔計
錄影禁請人廢時好似何志咁係MYRADIO平台淸算人=限制言論自由
民主黨密室談判=國民黨公開談判
民進黨公開談判=唔計
台長成篇文章理論=唔計
盧文章理論=計
屌你地贏哂唔洗討論啦
打起左,陣間番到屋企就有
JOE YEUNG同周豎峰咪講左以前MR冇言論審查,但而家開始有,所以咪走人囉,MR冇做過,大可以出來否認指控佢地抹黑

因為MR曾經冇言論審查,所以就算後來有言論審查,都唔俾鬧,否則就係雙重標準?
即係一個人做過好事,就以後無論佢做幾仆街既野都唔可以批評佢
益狗又想SPIN
一SPIN,唔同意毓民D理論又SPIN到去踩佢本人
二SPIN,指控佢而家無言論自由SPIN到指控佢之前都無
三SPIN,批評國民黨又SPIN去支持民進黨
咁公道d講佢鴻圖道個寫字樓都係工商用既
都好多電子倉係個頭
呎租印象中都係20蚊上落咁
不過真係點兜佢都兜唔到自己係基層
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞