其實大灣駒政治生涯已完(4)

1001 回覆
28 Like 19 Dislike
所謂證據,原來係監察私隠,再文字獄。

私聊也罷,有關公共性還說得過去,公開純粹私人對話的內容,這只是侵犯。
人地1984就big brother is watching you
獨派/識毓民嘅後生上網就big bay horse is watch you
社記分裂時已經有人專做呢D cap圖,人力時甚至錄音
碌撚去到邊就有呢類人,真係物以類聚,人以群分
或者呢類攪激進嘅人就係咁,錯永遠係人地
無限切割去到夸克level
恩公話自己屌人就叫公共性
其他人屌大灣駒就係私怨

中國社會就係最多奴才太監小人依附當權者講是非搵著數,當權者亦需要太監小人証明自己高高在上
佢拓展緊藍絲同大灣區呢啲新市場啦
使撚為佢擔心
益有自爆神駒節目唔用腦
盲粉益友叫神駒叫人監躉number就夠,點解唔用腦唔得啊?
唉,佢地根本唔會用腦諗下仇狗屌得有無錯
純粹想聽佢屌人炒花生講JUICY野,係呀,搵人黎屌實好聽既,我當初都好鍾意聽佢屌熱狗
東方三俠
神作
黃老邪就黎要搵周伯通學左右互搏之術
佢咁小氣,想like佢都比佢block啦,有時中立咁提出質疑就叫人唔好聽,走啦,又叫人打上黎反駁,都唔知邊句真,好似有燥狂症咁

仲有打去既人有時都係果幾個: 盲公陳,法國佬
較為高質既phone in就亨利,同埋有教畜自投羅網果集都好聽既
廢事比佢block fb叫我聽d100,真心勸神駒一句,佢越黎越變成佢口中既長毛,當一個爐,即使係大爐,入面個個都係吹奏你同含你既時候,你好快會變到覺得自己係岩哂(唱歌歌喉同姜濤雖然係講笑,但日日咁比人吹本土台就黎變大陸既誇誇群)

長毛點做節目你自己都識講,唔認同人地既野,同埋phone in既聽眾百份之99都係吹你蕭既時候。。。你都好快會變長毛,慎戒之
勸黎把撚條友已經冇理智
一拉到黃毓民就條件反射上頭咁
長毛賊我都唔怪佢,始終佢學歷唔高但以前都有野做到俾人睇
而呢條撚樣讀到碩士都是非不分屌完人自己中伏,又冇為香港人做大貢獻,除咗屌死熱狗之外
大灣駒最勇猛咪就係9屌行動者
只要一有行動就自然有位比人屌

呢d完全唔係咩是其是非其非
從結果而言, 令市民覺得因為行動者玩得唔夠智慧所以比政府迫害係抵死
100毛係政治娛樂化
大灣駒玩政治八婆化,搵人滲透內部group再爆人呢樣果樣,一定大把低水平香港人追

呢班益友有咩政治見解長進?無
所謂3千益友, 大灣駒有無趁機宏揚本土理論?又係無

只不過係一星期一壇的八婆批鬥大會
而家佢地只不過係新熱狗
一唔同意見就亂扣帽子發動批鬥
前排借個台清算啲私敵都仲有咁多益友撐
再撻埋黃毓民個朵
咪搞到而家可以周圍清算人

可以嘅話獨派應該趁呢次機會寫論述搞行動
將嗰班已經/就快離教嘅益友啟發
等佢地知道香港獨立先係目前最佳選項
真正做大個餅,留返班大灣人畀大灣駒慢慢圍爐
是非都係網台而起,你日日做節目,為左搵題材,就自然要屌人,屌完共產黨就建制派,屌完建制就屌泛民,連泛民就屌埋就屌自己人架啦!熱普城有辦你睇!

如果想做d有營養既野,寫文比網台好好多,就算要開網台,有野想講先開,做好準備,不定期開就最好,每個禮拜都搵題材,唔係講到滑晒啞,就係屌人先決,好易走火入魔架!
個港共同土共咁撚多嘢講,仇思達就唔提,係都要屌泛民同港獨派佢出自咩居心
評論政策多到你唔想講
只係要多人睇同唔洗準備一定係講是非
認同
好應該趁呢個時候宏揚獨派理念
而且我方觀點理據準確無誤就係關鍵

唔只要打散呢個邪教
同時要灌輸返邏輯同判斷能力畀佢地
以防日後又有班本土/獨派受騙
其實果個咩冠東咪又係靠my台谷自己公司同收客
節目就係好燥狂屌政府官員老母,delete完粗口無內容可言
乜野論述先?「香港人點解要獨立」?「香港人同中國人有乜唔同」?「中國歷史唔係大一統史」?呢d好多人寫過、寫緊架啦。盧斯達立場新聞有好多都係解構中國歷史架。

定係你話「香港獨立計劃書」?你幾時見到有地方獨立係有本計劃書架?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞