其實大灣駒政治生涯已完(4)

1001 回覆
28 Like 19 Dislike
同一個人啦
唔係直覺啦,聽過啲耳語
仆街玩隻狼卡關卡好撚火,咩忍者戒律第一條義父恩情大於一切。。。終究是條野狗
百彈齋主無認過自己係無妄齋主,同埋佢用過百彈齋主個朵打過上去仇狗度
不過毓民有一種常態係永恆不變就係養狼狗咬春袋
一開始大大聲聲話唔排除武裝革命,然後而家話自己係非暴力,你話呢條友仲有無骨氣呢?
呢張圖可能有所暗示

當年大灣駒做成大校董會搞既一連串活動,
陳浩天都有出席
(上年睇番d片見到佢條on9仔
我覺得佢已經歸邊
嗌交都要有分寸。講到MyRadio咁弱?講到一個人就想摧毀它?MyRadio不可能因為近來的風波倒下去,只會更加專注做好分內事!
Like
· See translation · 13m

明啦,
原來仇生同黃生想扶值個兒皇帝
佢噏乜柒,撐嗰條友定點?
製造更多靈童然後養狼狗咬春袋
仇思達知唔咩係急獨派?係台灣用黎形容一班屌民進黨唔馬上正名公投,正式宣佈獨立嘅獨派喎。
咁香港有無「慢獨派」呀?全民制憲果班定係永續基本法果班?
好撚戇鳩,架空乜撚,下下講到係權鬥咁

果陣佢話堂主反毓民係想搶奪話語權已經覺得好戇鳩

依家so called本土塊餅又細又散,搶乜撚話語權啫?雨革果陣識講唔要大台強調大家係自己走出黎唔係聽大台枝笛比人指揮,屌你依家又講乜鳩話語權
大灣駒睇得支那官鬥劇多掛
從來呢班人都係少數,當年唔拆大台點奪權,
而家黃仇派就係要做本土既唯一,
見d𡃁開始唔聽佢地支笛,
先搞咁多野,用來牢牢控制本土派話語權
唔評論佢老母啦,堂主之前一句國民黨俱樂部比佢屌撚左幾耐呀?

依家證明堂主都無屌錯毓民啦,仇狗肯面對自己柒撚左未?
上個post都屌過佢,似假膠黎
控制本土派重有咩,又無得選,黃個名已臭
陳浩天以為都講過獨立都唔一定係佢做得到啦,或者會有個A君成功。佢係豎支旗企出黎先咁解。仇狗講撚到港獨一定要經陳浩天手咁,唔跟就係架空,痴鳩線。
呢張圖可能有所暗示

好撚戇鳩,架空乜撚,下下講到係權鬥咁

果陣佢話堂主反毓民係想搶奪話語權已經覺得好戇鳩

依家so called本土塊餅又細又散,搶乜撚話語權啫?雨革果陣識講唔要大台強調大家係自己走出黎唔係聽大台枝笛比人指揮,屌你依家又講乜鳩話語權
從來呢班人都係少數,當年唔拆大台點奪權,
而家黃仇派就係要做本土既唯一,
見d𡃁開始唔聽佢地支笛,
先搞咁多野,用來牢牢控制本土派話語權
陳浩天以都講過獨立都唔一定係佢做得到啦,或者會有個A君成功。佢係豎支旗企出黎先咁解。仇狗講撚到港獨一定要經陳浩天手咁,唔跟就係架空,痴鳩線。
再講下啤梨同無敵神駒兩大粉人不停屈人急獨派係咩玩法
急獨派係來自台灣五獨(急獨, 緩獨,,暗獨, 台獨,獨台)
香港係無呢個講法

最撚鐘意跟榮主學少少台灣野扮代表胡亂投射係呢兩條友
今集啤梨晚報有講兩個思達既事,都唔錯
期望d100/花生台又會講埋炒花生,分分鐘再請哂成班my radio離巢主持上城寨就真係火上加油
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞