其實大灣駒政治生涯已完(4)

1001 回覆
28 Like 19 Dislike
林匡正係上D100唔記得亂講啲咩關於仇狗既事,但唔係事實,俾仇狗屌到佢道歉
之前有一排仇狗扮fd無提堂主,有個「聽眾」phone in 係咁屌堂主上D100,又話堂主d相唔知影乜9,同大灣駒d相無得比。今日睇番大灣駒賣相就覺得個「聽眾」似做媒
有冇summary其實發生咩事
聽過一次神駒節目就冇再聽
果次好似講唔知咩大學學生會選舉
搵到個同學打上去講
佢屌鳩果個同學
但之後又補返句唔係屌你呀
覺得佢好戇鳩
佢擺明就屌鳩人但又要補返句戴頭盔
果時榮主學人開直播,叫人自由walk in

無人去就叫後生主持,清潔大叔扮觀眾
大灣駒又柒屌緊你話唔收課金又收,堂主不嬲叫人訂閱有咩問題
summary我會做
但要星期6,我又無人照要假期先做到
堂主係文字工作者,靠寫文搵錢有咩問題
大灣駒講明唔會收錢,比唔起成本寧願摺台
寫文都俾佢屌,係咪即係佢口中既眼紅友眼紅人地每個月收萬6,又中回力鏢
根本本身收錢就無問題,係佢自已吹收錢會變質,摺左個台都唔會收錢,先咁多人笑佢
痴撚線,噚日先屌鳩堂主唔sell啲人訂閱個SOS reader,而家又話人哋收課金好亂呀
原來咁
我剩係睇過一集碌撚踩場, 屌林匡正上D100, 重𨳒鳩佢"宜家啤梨唔夠嘢俾你做咩?! 上D100 ?! "
真係痴撚線
尋晚啤梨晚報講今次事件個節,林匡正幾乎無出過聲
啲回應摸不著邊際,大灣駒柒到
亂咁回應,係咁露出馬腳
條友咪只曉狂奶廣州佬春袋講粵語玄門正宗論

問任何一個相關的大學教授都知呢套野無學術根據
去過幾次國民黨酒會,就扮台灣專家

盧斯達真係好on9
咁我相信都無咩人驚佢既
係佢開聲行刑班顛狗會發顛亂咬有花生食姐
佢都笑得老鴿耐啦
佢應該發夢都無諗過自己又會中番鏢
順邦太子爺
我都無聽踩場啦,聽唔落
叫建制上黎訪問就得
人地上D100就唔得
做大個餅嘅嘢你識條鐵咩唔好教老竇洞房
散水餅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞