其實大灣駒政治生涯已完(4)

1001 回覆
28 Like 19 Dislike
碌撚又話打柒人
真係人如其名講就兇狠做就碌撚
你當碌撚善男信女咩
佢受意去咬架
只係狼狗養唔熟咬咬下咬埋佢個春袋姐
Check收幾錢咪收幾錢
起碼堂主喺Vocus收幾多上網就搵到,除咗要計數知總數之外,全部都係公開透明

反而嘈左差唔多兩個星期既仇狗設備list連一個數字都冇,我真係唔撚知啲益狗仲有咩面目啄住堂主
上來做節目
講到變左踩場
黑社會咩
台長本身想佔高地好似好理性咁講佢地個台唔係攞黎比班後生做解決私怨既場所同工具,奈何毓民火起打岔令本來偽理性既和理非派都覺得佢地似偏幫左神駒,越描越黑,慘!
本來可以搶到位入,可惜毓民係老闆,台長都唔可以插佢嘴
碌撚自己都唔開名屌埋一份啦
想佢叫停?
最撚仆街就係佢
頭先做節目又唔講重點
明明事實係禿頭蟈螄係咁搞鳩佢d主持佢係又岀聲講左兩句之後最後都係因為利益攬禿頭蟈螄
係直到佢地搞到去碌撚頭上佢先真係開拖掃佢走
真係當人傻架咩只要比較下看更佬叫人無交台費同佢班主持比狗咬兩單野入面碌撚既反應就知咩料啦
仇狗咁狗會即刻收口
只係跟本成單野碌撚受意佢去咬
碌撚有叫停咩?
其實只係碌撚一貫手段扮關心下後生仔
講兩句單野又炒唔超佢就唔會講
從來佢養狗都係咁就算隻狗亂咬唔燒到佢頭上佢都懶理架啦
你睇碌撚挺韓後隻狗即縮話病唔敢開台
我喺本土台都唔敢有活動
啤梨點會嗱屎上身呀
不過佢都揾左姜哥叫隻狗收口啦
係林匡正自己on9打上去比人撚姐
仇哥上星期借讚林匡正屌盧斯達個時屌到上哂頭自己口快快爆響口講左岀來係比面姜哥唔再講佢上d100
台長如果插嘴碌撚連佢都屌埋
熱青城係咁搞d主持時
係踩場有講個兩句咁囉
不過都唔及看更佬一句唔交台費咁刺激到佢老人家
大灣駒
太子駒
仇董
仇鳴煒
回力駒
無敵鑽探
順邦神駒
成日拉埋青年新政黎講
熱青城係講熱狗加青山城邦呀
上面條友假膠黎,一早block了
大灣駒係垃圾之餘,但係Joe Yeung嗰邊真係撐唔落
都唔講點解最新嗰集陳浩天都仲可以攞韓國瑜做topic
一路聽返Joe Yeung段直播
黃毓民話獨派論述不足
Joe Yeung嗰頭駁完大灣駒話堂主為獨派做輿論
嗰個咩蠔涌案嘅竟然大大聲話港獨使撚論述
咁堂主出嚟做乜鳩?你Joe Yeung仲要和應話係?
果陣時毓民第一次講韓狗
撞正台長外遊番黎第一集
佢俾台長講兩句外遊經歷拉到韓狗就已經冇得講多幾句,見毓民講完資格論已經知咩事醒水沉默
前列腺達
之後有集一週時事佢講台灣政治人物前都戴頭盔話自己唔係好識
根本佢就知發生緊乜事
成班人搞咁耐都唔知墮駒做緊乜咩
仲講咩韓國瑜
問吓d老d嘅高登仔都知啦
十年前開始佢喺高登玩電台已經搞9其他台
搵益友(舊稱童子軍)搞9人哋嘅PO同節目
直到成個高登都無人敢開節目
個電台版變死版,佢一台獨霸為止
你唔講佢搞散哂碌撚台d主持都唔醒起
佢而家咪重覆咁做
點解同熱狗友好時唔做熱時主持
猴住做神童又唔入MY RADIO做主持呀?
因為佢自己個台先最緊要呀
搞死咗熱時
唔俾人上D100
嚟緊my radio仆埋街
咁佢仲唔係全香港最勁嘅政治電台!?
記得CAP俾碌撚老人家睇呀!

利申:9up
Joe Yeung係大灣駒facebook post留左言,大灣駒捨得覆未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞