其實大灣駒政治生涯已完(4)

1001 回覆
28 Like 19 Dislike
唔係論點對駁咩
大灣駒失控講粗口更加反映查落去有花生

我再8下有無人有backup
直頭篤條友侮辱大陸人等大陸人家法條友算

挑你老味,唔講唔知原來揸筆搵食咁好搵
堂主不如引用下呢度啲材料,包保仇狗有聲出
我講既係唔好expect佢主要屌政府

唔係話佢只會屌飯民,唔屌本土

選舉佢又有屌陳健康,你又唔講

益狗係盲目到點爆條友咬紅水都扮盲
研究下條友有無侮辱大陸人更好

建議堂主分析下老人台其他主持經濟來源
呢班人都有份攪9獨派表忠

當日就話堂主冇返工冇貢獻鬧鳩人
而家估撚到人地一個月搵幾錢見多自己一倍就鬧番人搵錢多欺壓自己

仇思又中
仇思達冇乜鬧過陳健康只係幫馮檢基拉票

仇狗出番張設備單至好屌
提醒埋你啦,買完火牛唔好落漏喎
馮檢基同大陸有生意來往,仇思達同黃教主依然支持李永達做大陸生意,仇思達落盡力誅
馮檢基同葉國華有密切關係當然放水 ( 民協同葉國華有租務關係 ),李永達即使他係民協創黨前成員不過他入咗白鴿黨大灣駒落力屌柒他係好正常 ( 對事不對人,支持大灣駒屌柒飯民特別係白鴿黨 )
呢個關乎是其是,非其非,佢咁勁抽就做到言行一致啦,小小都得啦,成撚日中回力鏢做咁大間公司director都收課金,仆街啦佢

我從來就唔屈人
睇清楚老人台班老野係點敵視本土派後生, 中國人殺子文化極致
d100死忠都唔會如此

寫垃圾都有16000
仇狗係咪眼紅緊堂主呢?
太子爺平時咁得閒咪自己寫埋一份囉
堂主已經迫到大灣駒現真身,平時淨係識叫人phone in 本土台,e家係咁覆堂主d post
再攪大cut硬工程單
條友賭得好大
仲未查到jojowu真身係咩人
有無脫益者睇唔過眼幫手
佢會有機會唔小心中雷到時就冇生意
我真係記得條友未爆紅前成日串9大陸大媽呃like

呢d完全係傷害人民感情的重罪
仲記得大灣駒支持取消行人專用區其中一個原因係大陸大媽唱歌好大聲兼五音不全係擾民
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞