其實大灣駒政治生涯已完(4)

1001 回覆
28 Like 19 Dislike
暫時兩個陽逸朗同周竪峰 陳浩天應該係天日做節目前話會走
同埋港獨派d節目真心悶,無咩人聽咁
有無可能嘗試提升下
我好鐘意呢條友啲文
星期一至五
1 祖利安 做緊和事佬
2 joe 走
3張翼 走 賴佩 張翼個fd 應該走
4齋主 走 陳浩天 未表態
5 法國佬 應該唔走
淨係本土最前線嘅話當係五個
好撚on9,人地台底私人係wtsapp谷數下老細政見有不同,你就搞大件事搞到大家落唔到台。。要是但保一邊咁, 教主都比班細既玩到狗咁撚,仲慘過葉劉做機場起機

利申:益友,智力應該。。。高於70掛?keep住聽大台以外的聲音
法國佬唔會走,繼續支持大灣駒和毓民
祖利安 法國佬都係熱青城
佢個傻閪好似容立唔到其他意見咁
齋主好似表態會離開 myradio
其實本土最前線有幾多人聽?
我見好似唔多

反而仇思達係立於不敗之地
佢搞大 佢收視咪多多益善
已經講咗做埋呢個星期嗰集就走
但齋主話走個post講得好合理
毓民只係激進民主派
本土派只係得少部分
歷史事實應該永久保存
其實亞joe開台踢爆前我已經收到通知大灣駒屋企涉及重大利益衝突
當時我考慮大灣駒係本土派內確有一定影響力,唔希望進一步分裂

於是曾開post要求大灣駒就此事解釋
呢個就係後來條友係facebook發顛話'連燈仔想攪我'的原因

點知現在條友反咬一口,話比連燈仔糾纏屋企人
依家睇住班益友同啲主持係Facebook玩膠打飛機 愈來愈似熱狗
所以佢立場只係反倒退、不撤退
點可能個個獨派上得去
立場唔同
仇思達真係倒米
無當年成班三國人物咁多,但都有成堆無名氏出嚟周街清算

陳興旺同犁牛一定係真名啦
比盡你5000人online好味?好撚有影響力?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞