其實大灣駒政治生涯已完(4)

1001 回覆
28 Like 19 Dislike
劉細良直播抹黑杜汶澤多人聽過你仇思達
->劉細良講得有道理!
咁即係total有幾多

你前面d反仇軍話得返幾百人睇
鴻圖道一號係I/O樓,以前未有apm嗰時係區內top樓
以前sony有個觀塘維修中心都係呢處
屌...大灣駒有二千人
我一定信你架 唔洗震
Nanki Kiu​最on9明明叫劉耀文,點解要叫盧斯達,真名唔出得?英文名都好呀

榮主近排狂溝的杜汶澤都係假名
同埋半文盲益狗似乎唔知寫文用筆名好平常
唔同層次唔會應掛
呢D真係無野搵野黎屌既極致呢個世界幾多人用筆名藝名
由頭到尾都無回應到楊&盧所講my radio有思想箝制同過慮請咩嘉賓既嫌疑
只係分別屌柒左楊同盧兩人既個人行為好柒 (呢樣我認同) 同笑人個台聽唔清/佢地口齒不清, 臨聽電話前就講句my radio既野唔係到評論
鴻一算係規模大嘅工貿大廈,就算而家觀塘都冇咩商廈有成十部lift
如果用假名錯
jojowu張身分證要upload先
my台縱容人用假名開咪都有問題

益狗屌人可以連中兩次伏
大灣駒唔喺MR度做, 所以我覺得呢點佢立於不敗之地同時都唔使回應
想喺度問,有咩人係喺myradio群組但唔敢喺今次事件提出異見嘅?至少我係囉
未開咪之前都預左佢係咁架啦
之前反韓單野都係一樣,雖然之前自己都出POST屌韓,但開咪果陣又係話對韓無意見,不過踩到毓民就唔撚得乜乜77
李怡真名叫李怡?
陶傑真名叫陶傑?
D益狗真係
又話是其是非其非...

myradio嘅嘢係成件事嘅導火線,點解可以狂屌之後發生嘅事(先唔講係無道理咁鳩屌),但無視個起因??

即係淨係屌個女仔做乜狂鬧個養父,屌佢不孝,無視個養父之前非禮過個女仔
屌你老味傻鴨陳興旺唔通係真名?唔係有人以為開糧油雜貨果個陳興旺會上網鳩嗡掛
不過楊同盧兩個柒
真係駁唔到
楊有抗爭過,仇狗冇,剩係縮入個台做縮頭烏龜。盧同仇狗曾經稱兄道弟,搭曬膊頭,如果真係認為行為柒,就絕交啦,跳樑小丑。
人哋同佢講道理,佢就話行為柒;打錯一隻字就話人讀寫障礙。回應反駁又唔撚敢,縮頭烏龜仇思達
Earth Online​漢人盡說胡兒語,卻在城頭罵漢人,果然古人誠不欺我

呢條益牲又係傻撚左, 查下呢段野故事係咩,唔好覺得好似好高深就用
大灣駒個立場根本無資格用呢段野
假名筆名都攞得黎講

咁娛樂圈果堆大部分都係用藝名唔通要屌?
衛斯理金庸係咪要收皮?

哎仲有一樣,無敵神駒係仇思達真名黎?咁仇狗真名係咩唔該declare番

好撚低水平
屌, 呢D就係大灣駒從來唔同人打筆戰既理由
佢開電台口水多過浪花幾粒鐘, 咩焦點都比人扭曲哂, 明明傾緊A事件, 佢將BCDEF事件炒埋一碟黎屌, 每件事抽片言隻語,一麟半爪去發大, 自己砌個序列出黎
然後屌到最後, 件事都扭左唔知幾多十萬里遠, 但最核心既問題永遠得唔到回應, 更遑論就同一件事係同一邏輯上爭辯
而家件事係楊同盧炮轟MR有思想箝制、以立場同言論篩選嘉賓之縑, 其他野根本都係枝節
當然盧走去巢大灣駒個底又係流於人身攻擊/誅心論既層次, 但大灣駒只係係呢D位置上無限放大去屌, 無回應個件事的核心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞