其實大灣駒政治生涯已完(4)

1001 回覆
28 Like 19 Dislike
有仇思達把聲
亳無理據係咁侮辱人就係批評,最初人地有條有理咁反駁觀點就係攻擊,而家仲要扮曬受害者,真係唔夠你玩
好勁喎

出錯圖,呢張至係
100分
冇錢就賭少陣啦
諗起欠債信單野
報左警未?
報左警既話,當日屌Emilia 報警係咪自打嘴巴?
未報警既話,點解要po出黎呃llike屌鬼?係咪唔打擊罪惡?公審左邊個又有冇用?
之前自己講嘅野又應驗喺自己身上
我覺得已經流失緊,得返啲親共藍絲同中老年人毓民支持者
其實話佢係公司董事 應該係中左佢死穴
佢回應果陣都避重就輕話自己係打工
加上急到話人貼查冊係有問題
完全唔諗下以前自己都貼鳩達
得炒燈d反仇盲反姐

同主流意見差好遠
有無歷史事件係本身唔想造反,但比人玩到造反
到底搵幾錢個月,接政府咩野生意呀? 開來見我
魏延
開堂主方格子條數唔撚緊要架
但唔該開左自己器材單據先好屌

講左兩星期,一個數字都冇,屌
佢話佢2皮幾人工,應該都係掛名director打雜一名,等老豆2腳一伸就按管做老闆~
其實話佢係公司董事 應該係中左佢死穴
佢回應果陣都避重就輕話自己係打工
加上急到話人貼查冊係有問題
完全唔諗下以前自己都貼鳩達
到底搵幾錢個月,接政府咩野生意呀? 開來見我
佢話佢2皮幾人工,應該都係掛名director打雜一名,等老豆2腳一伸就管做老闆~
Twich tv打機開台就低成本,但做到神駒台又有背景又收音,仲要可以插片同圖個起始成本就高。。。

堂主三個人一開台就比下去,我聽左大半真係收音好差即使唔洗要圖要效果,其實都佩服神駒一手一腳搞得到

但唔代表我係智力0既益狗,神駒係咁撩人,人地唔回佢就撩到人地成班集體辭職,佢似撚緊佢偶像毓民多少少好誅心咁講
條友唔止架
之前貼過稅單(但遮左唔少野) 佢可以用讀書扣稅
照計可以用埋老豆老母扣免稅額 無記錯佢都要交萬幾蚊稅!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞