其實大灣駒政治生涯已完(4)

1001 回覆
28 Like 19 Dislike
陰鳩公
barry ma同祖利安係成單野就係最無恥

因為民國老人堅持攪大清算,現在本土派裂得勁過熱普城分家
呢兩條友收order 埋位明知邪惡老人理虧就講咩唔知中間有咩事, 唔想知中間發生左咩事
祖利安咩黎?打上夜間熱線賣水晶果個?唔係大台咩?親毓民架?
其實大撚把公務員group 屌林鄭, 成班公司同事係個谷埋怨老細
邊有人賤到好似大灣駒cap低仲要開直播搵幾千人狂撥火,完全係查小欣,粱恩浩果種格
咪就係myradio 其中一個黃教死忠主持
平時就怪力亂神, 神神鬼鬼
益狗黃教教睇睇下咩叫批判啦,問A講B,問B講C
https://youtu.be/P0ygR3PyKpE
多謝推介,正野成個系列
屌9條友檔生意同紅色資本關係密切
條大灣駒就屈9我講黃郁撚支持者無工作權

而本土台班敗類觀眾竟然附和,係衰過看更佬
依家重溫緊joe yeung既廣播,施恩莫望報。。。其實搵個最無牙力去反毓民既反毓民做錯節目。。。
人地真係真金白銀去幫過佢,仲有本土最前線擺明係蝕錢節目,陰謀論咁睇,與其要摺埋炒班主持,不如去迫佢地反自己之後自己搶高地
不過我係覺得毓民>>>泛民>>>建制,
暫時未搵到一個有財力得黎又較為好既政治人物,當然陳家駒之類都唔錯,無錢得黎玩走過大媽,但無財亦無勢
花生台踢爆老人台開節目要主持比錢上訓練班比開咪費
同埋交租係有無本土最前線都要交

你唔係打算計支燈電費同冷氣費掛
仲記得當時香港政圈出現棄老潮,恩主就係靠所謂幫後生仔身為舊電芯維持影響力
求花生台集數,有興趣睇埋,謝謝
再細心研究老燒點講長者

表面上最堅實反對派
但次次個壇一起到就瘋狂製造是非整走一半人
因為只可以扮反,擁兵自重會變真反對派
你send pm問曹總
益狗咪唔少係8大讀學士
班人最鐘意監視邊個教授係大學批評大灣駒同黃教
再打上本土台報料鬥9教授

其實同共產黨派學生去外國/台灣讀書,順便狂投訴反共教授一樣
另一面反映到做到大學生仍未能獨立思考
思想容易被人牽住走
如果有,仇狗邊有得咁心雄,以為自己遇神殺神,周圍屌就豎立到「正義」既形象
查下一間叫YNK Brand Consultancy Limited的公司

呢間野同某個本土派的老字號大台的主持有關係
最近接左公民黨籌款晚宴job

咩唔係公民黨賣香港,幫人籌錢係咩玩法?

李柱銘個仔同sasa公主結婚大灣駒就狂屌9人
黃教班人同對家有大量生意往來叫咩
所以一路講緊就係做生意唔係問題 ,你一路搵錢一路叫人韜光養晦 。
叫人唔好抗爭,繼而唔夠解放軍打。 恐嚇市民。 你自己搵大錢梗係咁講屌你老母。

人地出下文,培養勢力就唔撚得。俾人捉出黎日日屌既。
班人最撚仆街係平時格硬都要穿鑿附會郁飯民

點知我求其叫人查都搵到呢班人密通匪類搵真銀
班益虫都話搵錢食姐有咩問題話我唔抵得人, 但黃教時屌人個道德標準明明托到香港第一高

以呢位益狗嘅邏輯,之前仇仔公開汪洋兩公婆居住地方及其資訊,咁汪洋係咪可以告得仇仔?
以彼之道還施彼身 調番轉就唔撚得
當日政府話收緊com search,黃島主係第一 個屌政府

最後的靈童靈屍達更加係連land search都貼埋郁汪洋兩公婆

現在到自己開始比人查又改口
理論上咩柒都可以投訴,但立唔立案難講

其他人投訴自己就係政治迫害
自己周圍貼人資料就叫監察
到比人查就話人侵犯私隱

真係加入黃教掌握真理
政府部門已經歸邊
查冊係少數方便監察權貴的招

有人要玩野廢左呢招
所以本土派唔好成日睇完sound bite就上頭,睇清楚黃教實際行為係最緊要
想問下經過大灣駒鳩屌之後,而家係咪小左好多後生仔聽大灣駒節目?因為我見到活躍留言撐毓民屌Joe同堂主果啲都係中老年人
百彈齋主同無妄齋係兩個人嚟。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞